Meghan Markle i princ Harry već nekoliko dana pohode Invictus igre u Düsseldorfu, a modni stručnjaci detaljno seciraju svako njezino modno izdanje.

Dok je bila članica kraljevske obitelji, Meghan su neprestano uspoređivali s Kate Middleton i njezinim stilom, a sada je svijet gleda potpuno drugim očima.

Meghan Markle u monokromatskoj modnoj kombinaciji
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nije strano da je bivša glumica često koketirala sa stilovima, a mnogi su znali reći da je kroz godine vidno evoluirala. Tako danas Meghan sve češće nosi komade koje javnost obožava, što je učinila i u jednom od posljednjih izlazaka u Njemačkoj.

Birala je danas iznimno popularno monokromatsko bež izdanje, a najveću su pažnju ipak dobile bež salonke koje su obavezni dio ormara svake žene. Zbog svoje neutralnosti savršeno se kombiniraju sa svim komadima te upravo zato s njima možete 'pokriti' svaku važnu priliku.

Meghan Markle u monokromatskom bež izdanju
/ Shutterstock Editorial / Profimedia 

Riječ je o Aquazurra salonkama, klasičnog dizajna fine kože, koje Meghan obožava reciklirati i čija je cijena oko 630 eura, a uskladila ih je s bež hlačama s remenom brenda Cuyana u vrijednosti od oko 300 eura.

Bež salonke Meghan Markle
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nije zaobišla i mnogima omiljeni jesenski modni komad, bež baloner, također brenda Cuyana koji se može pronaći po cijeni od cca 670 eura.

Meghan Markle u monokromatskom bež izdanju
Stephen Lock / Polaris / Profimedia 

Svoju jednostavnu kombinaciju uskladila je i s jednostavnim nakitom pa je tako nosila samo elegantne zlatne naušnice Lavin Gold.