Najdugovječniji hrvatski modni brand Robert Sever predstavlja novu vizualnu kampanju za kolekciju Manifesto kao najavu velike samostalne revije koja će se održati 28. rujna u zagrebačkom Mozaik centru.

Kolekcija za jesen zimu sastoji se od 60 total lookova te je raskošna i bogata zbirka ideja koje su, i ovoga puta, u službi slavljenja žena, ženske ljepote i služe za osnaživanje žena i njihovih osobnosti.

Vizualna priča referira se na brojne glazbene utjecaje koje su inspiracija dizajneru i koji su kostur ove kolekcije. Cijela ideja je upravo u sinkroniziranju tema kao što su rock, punk, glam rock, new wave, hippy chic, grunge - te ženske glazbene predstavnice kao muze koje stoje iza ove priče.

manifesto kampanja robert sever
Robert Sever 
manifesto kampanja robert sever
Robert Sever 

manifesto kampanja robert sever
Robert Sever 


Vrlo snažna i referentna kolekcija vodi na vizualno putovanje kroz bogat kolorit, mješavinu uzoraka koji su uvijek romantični i ženstveni i s blagim koketiranjem s etno i retro elementima. Bogatstvo daju i kombinacije koje su nastale recikliranjem jeansa po kojem je brand poznat, sve od raskošnih materijala koji su svedeni na vrlo nosive i suvremene komade. Kao i uvijek brand pokazuje total lookove koji su upotpunjeni ručno rađenim nakitom i pripadajućim detaljima.

Kampanja s 30 novih vizuala slavi individualnost, autentičnost i snagu svakog izabranog modela.

manifesto kampanja robert sever
Robert Sever 

robert-manifesto-kampanja-2.jpg
Robert Sever 


"Ovog puta želio sam ispred svog objektiva uhvatiti posebnost lica predivnih osoba koje su mi bila savršeni izbor za ovu priču. Njihova moć je upravo u različitosti, i izgleda i karaktera, a opet svi imaju tu zajedničku crtu sofisticiranosti. Cijela ideja je bila stvoriti priču na kojoj će emanirati teme kojima se bavim kroz samu kolekciju odjeće; utjecaj rock glazbe, nomadski putnici, romska estetika, viktorijana, folklor sjevera, rock zvijezde, punk umjetnost. Sve to kroz prizmu predivne nosive suvremene odjeće.", otkriva o novoj kolekciji dizajner Robert Sever.

robert-sever-manifesto-kampanja.jpg
Robert Sever 

manifesto kampanja robert sever
Robert Sever 


Cijela kolekcija je proizvedena u Hrvatskoj i sastoji se od unikatnih dizajnerskih komada.

Fotografija - Robert Sever / Produkcija - Slobodan Velicki / Kosa - Kuća četki / Make up - Sabina Šarić Novak i Monika Špoljar za Jane Iredale / Modeli - Laura Bračun, Domagoj Štimac, Mia Puh, Tomislav Drapela, Magdalena Koprek, Mia Uzelac / Asistentica - Katarin