Kada govorimo o modnim komadima koji vječno traju, na pamet nam, između ostalog, padaju i crne hlače. Teško je za njih reći i u jednom trenutku da su 'in' ili u trendu. One su bezvremenske. 

Kada pronađete savršen par crnih hlača, pomogli ste si u bezbroj trenutaka kada niste sigurni što odjenuti. Ipak, one su klasika koja je uvijek spas u zadnji čas. Ipak, ako mislite da ste izlizali sve svoje kombinacije, mi smo ovdje da vas pokušamo inspirirati.

Divne ideje pronašli smo kod korejsko-švedske influencerice Felicije Akerstrom koja savršeno kroji i ležerne i sređene kombinacije, a vidno voli u svoje outfite uključiti upravo crne hlače. 

1. Bijela košulja + kapa

Klasično, elegantno i jednostavno. Košuljica i crne hlače na crtu (u njezinom slučaju na bijele prugice), kapa, tenisice i crna torbica. Savršeno za bezbroj prilika. 

2. Traper košuljica + tenisice

Iako su crne hlače često karakterizirane kao ozbiljniji modni komad, pogotovo one poslovnog kroja, zapravo se jako lijepo slažu s opuštenijim varijantama, u ovom slučaju obične traper košuljice, tenisica i kape.

3. Pulover + balerinke

Crni i bijeli puloveri zaista daju posebnu dozu elegancije, pogotovo kombinirani s crnim hlačama visokog struka na crtu. Uz zlatni nakit i pravi odabir toprbice, izgledat ćete kao da ste na spremanje potrošili mnogo više vremena nego što doista jeste.

4. Bež baloner + mokasinke

Ove jeseni, nema do mokasinki. Sve se vrti oko njih i svaka modna kombinacija s njima je dozvoljena. Crne hlače u kombinaciji s njima i bež balonerom - apsolutni pun pogodak. 

5. Crni top + mokasinke 

Dok nas još uvijek nisu dočekale niže temperature, savršena kombinacija uz crne hlače je i običan pleteni top. I naravno - crne mokasinke.