U sklopu Tjedna mode u Londonu održana je Burberry modna revija koja je privukla veliku pažnju kako modne javnosti tako i brojnih slavnih gostiju.

Druga revija kreativnog direktora Daniela Leeja za Burberry se održala pod šatorom, u parku Highbury Fields, smještenom u londonskoj četvrti Islington, a vrijeme oko revije okupljeni su proveli uz zalogaje i čaj poslužene s food kamiončića restorana Norman's Cafe.

Burberry revija SS24, Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Burberry revija SS24, Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham

Trenuci okupljanja brojnih uzvanika privukli su pažnju i iz razloga što su brojna lica podržala osvježeni smjer brenda noseći neke od najistaknutijih komada predstavljenih na reviji za jesen/zimu 2023. Posebno su se isticale manekenke Rosie Huntington-Whiteley i Jourdan Dunn te pjevačica Kylie Minogue, koje su modnu odanost prema omiljenom britanskom brendu pokazale i atraktivnim modelima cipela.

Burberry revija SS24 Kylie Minogue
Lucy North / PA Images / Profimedia Burberry revija SS24 Kylie Minogue

Burberry revija SS24, Jourdan Dunn
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Burberry revija SS24, Jourdan Dunn

Stiletto natikače u atraktivnim bojama (sumpora, kraljevski plave i boje sljeza) ističu se po detaljima kao što su perje i krzno, ruže, ali i po činjenici da ove modele krasi izuzetna udobnost. Brend u opisu proizvoda ističe osnovne detalji među kojima je i prošiveni kožni uložak, koji se estetski preljeva i preko rubova cipele, privlači volumenom, bojom i teksturom, te se odlično nosi i u kombinaciji s hlačama dužih nogavica.

Burberry stiletto natikače FW23
Burberry 

Burberry stiletto natikače FW23
Burberry 

Burberry stiletto natikače FW23
Burberry 

Model koji je nosila Rosie Huntington-Whiteley nosi naziv Shearling Step Rose Sandals, te je osim u žutoj boji dostupan i u plavoj po cijeni od 890 funti.

Burberry revija SS24, Jodie Comer
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pažnju su privukle i atraktivne Burberry čizme, model Leather Saddle Tall Boots, koji se savršeno uklapa u ovojesenski trend nošenja motorističkih čizama. Čizme su dostupne po cijeni od 1690 funti.