Balerinke su savršen par obuće za veći dio godine i ne čudi što su u stalnom trendu. Ipak, ljeti najviše volimo sandale pa naš omiljeni par balerinki ostane zanemaren u ormaru.

Dolaskom hladnijih dana i jeseni, spremni smo za povratak balerinki, a dok su do sada vjerojatno najomiljenije bile one Chanelove, čini se da imamo pobjednika za nadolazeću sezonu.

Riječ je o brendu sestara blizanki Mary-Kate i Ashley Olsen, 'The Row'.

The Row balerinke
Instagram (@melo_and_co) 

U posljednjih nekoliko godina, njegova je popularnost iznimno porasla, a tome je doprinio trend tihog luksuza. Javnosti su sestre brend predstavile 2006. godine, a danas ga obožavaju najveće it djevojke kao što su Kendall Jenner, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley...

Minimalizam, sofisticiranost i kvaliteta, tako bi opisali The Row, a onda time i njihove balerinke koje su trenutno obožavane.

The Row balerinke
Instagram (@monikh) 

Jednostavne i obične s dodatkom elastične trakice i laganog materijala. Opis trenutno hit balerinki prilično je jednostavan, a na službenoj stranici brenda trenutno se mogu pronaći u dvije boje, crnoj i boji mlijeka (koja je trenutno rasprodana) za cijenu od 850 eura. 

The Row balerinke
Instagram (@tylynnnguyen) 

Mary-Kate i Ashley s ovim su cipelama spojile dva modna trenda - balerinke i Mary Jane cipele, a čini se da je apsolutno jasno koji će hit vladati ulicama modnih prijestolnica. 

The Row balerinke
the row 

The Row balerinke
the row