Osim toga veličina nije garancija upečatljivosti, dapače, manjim efektno kreiranim buketom, možete savršeno zaokružiti dojam.
Vjenčani buket najvažniji je cvjetni ukras vašeg posebnog dana, ali i ostali cvjetni aramžmani ili instalacije mogu na najljepši način ukrasiti priču vašeg vjenčanja.

Trendovi u svijetu koje buduće mladenke brzo upiju pa se s upitima obraćaju našim cvjećarima koji će izlagati i na predstojećem Festivalu vjenčanja „Reci DA“, ukazuju da će se u 2024. godini tražiti:

1. Cvijeće u jarkim bojama iz kojeg pršti energija životne radosti

U tu se viziju savršeno uklapa „divlje“ i sušeno cvijeće, idealno za slaganje aranžmana koji će trajati dugo, a možete ih i pokloniti uzvanicima na odlasku sa svadbene svečanosti.

vjencani-buket-jesen.jpeg
Shutterstock 

Vjencani-buket-Viva-Magenta.jpeg
Shutterstock 

Vjencani-buket-Pollak-Flowers.jpeg
Pollak Flowers 

2. Miješanje različitih vrsta cvijeća

Tu se očekivano događa asimetričnost i razigranost kojoj sve više teže mnogi mladi parovi jer održava njihov opušteni stil života.

2TEAM-WEDDINGS.jpg
2TEAM WEDDINGS 

veliki-vjencani-buket.jpeg
Shutterstock 

M2-FLORAL-DESIGN.jpg
M2 FLORAL DESIGN 

3. Izrada cvjetne skulpture (WOW moment)

Uz jednostavnost i opuštenost koja se komunicira malim vjenčanim buketom i razigranim bojama, sve je veći interes za izradom barem jednog „dramatičnog cvjetnog momenta“ koji bi dominirao dvoranom (bilo da visi sa stropa ili je postavljen na zidu), u kojoj se održava vjenčana svečanost te može imati 2u1 ulogu. Izazvati WOW moment i biti idealna pozadina za fotografiranje.

Vaza-i-Cvijet.jpeg
VAZA I CVIJET 

4. Sezonsko i lokalno

Sve je veći broj mladih parova koji održivost nastoje stvarno živjeti te taj svoj stil života žele komunicirati i na dan vjenčanja. Izbor sezonskog i lokalnog cvijeća za njih je jedini logičan izbor.

Miss-Guidashian-Flowers-Events.jpg
MISS GUIDASHIAN - FLOWERS & EVENTS 

BUKETA-FLOWERS-AND-EVENTS.jpeg
BUKETA FLOWERS AND EVENTS 

5. Think pink

Barbie manija ostavila je svoj trag i u svijetu vjenčanja. U vjenčanoj modi su prisutnije nježnije, roze nijanse, ali cvjetni trenodvi ukazuju na dominaciju jarkih pink i ružičasih tonova.

vjencani-buket-hortenzije.jpeg
Shutterstock 

boho-vjencani-buket.jpeg
Shutterstock 

vjencani-buket-bozuri.jpeg
Shutterstock 

No koju god nijansu odabrali, pogriješiti nećete. Ključno je da ste vi sretni sa svojim odabirom.

Dođite na Festival vjenčanja „Reci DA“ u Family Mall, inspirirajte se za vaš dan iz snova i uživajte s nama u kreiranju vlastite vjenčane priče.

Radno vrijeme Festivala vjenčanja “Reci DA”:
SUBOTA 7. listopada 2023. od 10 do 20 sati
NEDJELJA 8. listopada 2023. od 10 do 19 sati
Ulaz je SLOBODAN.