Rana jesen poziva na i na povratak modnoj klasici, kombinaciji u kojoj ćete se osjećati odlično bez obzira uključuju li vaše radno mjesto nešto korporativniji modni stil ili jednostavno volite odijela. Zato, pripremite power suit kombinacije, jer upravo kombinacija odijela za žene koju čine sako i hlače, kombinacija su koja se odlično nosi od jutra do večeri.

Savršeno krojena odijela često su element koji bez puno riječi ukazuje na samopouzdanje i eleganciju osobe koja ih nosi. I dok nisu ograničen na određeni stil ili boju, važno je da power suit pristaje besprijekorno. A primjer kako nositi savršeno odijelo ove jeseni je i princeza od Walesa.

Princeza  od Walesa, trendi odijela
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Kate je u ovogodišnju jesen odlučila zakoračiti odličnim modnim odabirom – paletom vrhunskih krojenih hlača i sakoa, koje nosi u kompletu ili u odličnim kombinacijama. Odijelo kombinira s košuljom, bluzom, svilenim topom ili pamučnom bijelom majicom, a svojim odabirom u brojnim javnim aktivnostima pokazuje ne samo smisao za modu već i kako power suit ima i vrlo praktičnu ulogu.

Princeza  od Walesa, trendi odijela
Anwar Hussein / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ako je odijelo izrađeno od kvalitetnih tkanina i savršeno pristaje vašoj tjelosnoj građi ona na vama u svako doba dana stoji odlično. Princeza preferira hlače visokog struka – užeg kroja ili širih nogavica savršene dužine, te sakoe s naglaskom na detalje, uglavnom na gumbe.

Princeza  od Walesa, trendi odijela
Richard Gillard / Camerapress / Profimedia 

Princeza  od Walesa, trendi odijela
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Princeza  od Walesa, trendi odijela
John Rainford / Sipa Press / Profimedia 

U kombinaciji su važne i cipele, od klasičnih salonki do onih s nešto širom potpeticom, a pokazala je kako se i trendi balerinke odlično uklapaju u nešto opuštenijoj kombinaciji.

Princeza  od Walesa, trendi odijela
GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia 

Odijelo s hlačama je bezvremenski komad, koji osim u klasičnoj varijanti ove sezone dolazi u brojnim trendi kombinacijama s blejzerima naglašenih ramena, opuštenog kroja, a koji se odlično nose s hlačama širokih nogavica.