Talijanski modni brend Bottega Veneta, najpoznatiji po vrhunski izrađenim modnim dodacima, krajem 2022. dokazao je koliko je predan svojoj viziji kvalitetnog luksuza pa odnedavno nudi doživotno jamstvo na svoje ultrapopularne torbe. Naime, tzv. "Certificate of Craft" usluga podrazumijeva njegu torbe, točnije neograničene popravke i usvježavanja, a usluga je za kupce potpuno besplatna.

“'Certificate of Craft' nastao je iz želje da našim klijentima ponudimo vrhunsku uslugu dugoročnog očuvanja njihovih proizvoda. Usredotočeni smo na odgovoran rast. Naša namjera je produžiti korištenje proizvoda, smanjujući potrebu za zamjenom. Naša vizija ostaje dosljedna ideji jednog od naših osnivača. Htio je da Bottega Veneta predstavlja najuzvišeniji i najprofinjeniji oblik luksuza. Za izradu naših proizvoda potrebni su dani, a ne sati. Napravljeni su da traju vječno”, izjavio je direktor brenda Leo Rongone u studenom prošle godine.

Usluga 'Certificate of Craft' podrazumijeva njegu torbe, točnije neograničene popravke i usvježavanja, a usluga je za kupce potpuno besplatna
Profimedia 

Dakle, svaka torba s potpisom Bottege Venete odsada dolazi s fizičkom i digitalnom karticom označenom jedinstvenim serijskim brojem povezanim s programom "Certificate of Craft" pa možete iskoristiti ovu pogodnost.