Dok i dalje uviđamo nove trendove koji će vladati nadolazećom hladnom sezonom, za neke smo već sigurni da su u nju ušli ili se vratili na velika vrata.

Jedan od njih je i traper, u svim oblicima i modelima. Iako smatram casual modelom, traper je 'poharao' street style Mjeseca mode čime je doista zapečatio svoj trenutni status u modnom svijetu.

Street style Pariz blejzeri i jakne
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako Parižanke nose traperice
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

To znaju i slavne dame koje ga obožavaju pa je tako prije nekoliko dana Rihanna odjenula denim on denim kombinaciju wide traperica i jaknice ispod koje je nosila bijelu raskopčanu košuljicu i crni grudnjak.

Rihanna u traper izdanju
STARTHESTAR / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Baggy traper izdanje nedavno je birala i Jennifer Lopez kada je Los Angelesom prošetala u širokom traper kombinezonu. Uz njega je nosila Timberland poznate čizmice i Hermes Birkin torbu za skroz opušteni dnevni look.

Jennifer Lopez u traper kombinezonu
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sofia Richie Grainge, Devon Windsor i  Blake Lively svojim su odabirom wide traperica pokazale da je ovaj model zaista i dalje najpopularniji.

Devon Windsor u trapericama
Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Blake Lively u trapericama
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sofia Richie Grainge u trapericama
Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S druge strane, svjedočimo i velikom povratku skinny jeans modela koji su godinama bili u sjeni. Ipak, ona koja ih nije nikada prestala nositi je pjevačica Nicole Scherzinger. 

Nicole Scherzinger u skinny trapericama
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Traper se nosi i u obliku odijela, kompletića, kratkih i dugih suknji, jaknica... Sve svoje omiljene traper komade sada možete izvaditi iz ormara jer je apsolutno pravo vrijeme za njih.