Zasigurno ste upoznati s pričom o boji godine, koju uvijek donosi The Pantone Color Institute, institucija koja boju godine određuje na temelju brojnih trendova iz brojnih industrija, s posebnim naglaskom na modu, ljepotu, dizajn, unutarnje uređenje te tehnologiju i to još od šezdesetih godina prošlog stoljeća.

A boja koja će obilježiti mjesece godine pred nama je Viva Magenta, boja koja je predstavljena kroz pojmove hrabra i neustrašiva, pulsirajuća, koja u sebi sadrži savršeni miks boja iz tople i hladne palete, crvene i ružičaste, boje burgundca i šljive, široka paleta koju je svijet vjenčanja dočekao s odobravanjem.

Kako uklopiti Viva Magentu u vjenčanje? Vjenčanja već više sezomna nisu isključivo vezana uz bijelo cvijeće, a boje u vjenčanjima sve jedan su od istaknutijih trendova u svijetu vjenčanja. Viva Magenta u svoj svojoj raznolikoj paleti, a koja podrazumijeva žarko ružičastu, boju fuksije, ružičaste bugenvilije, te zagasite crvenkaste nijanse cvijeća ali plodova, zasigurno će naći svoje mjesto kroz detalje kao što su pozivnice, cvijeće i dekoracije, vjenčani buketi detalji na tortama i slasticama, make up detalji budućih mladenki, nakit...

Viva Magenta može biti dijelom vašeg vjenčanja već i odabirom zaručničkog prstena, jer u modi je zaručničko prstenje s kamenčićima u boji, od kojih je rubin savršen primjer jedne od nijansi boje godine.