Zasigurno ste primjetili kako je jedan modni komad ove jeseni u posebnom fokusu. Govorimo o hulahopkama, funkcionalnom komadu odjeće, koji su brojni dizajneri predstavili na pistama u novom ruhu.

Posebnu pažnju privlače čipkaste hulahopke i tajice, koje motivima i modnim kombinacijama podsjećaju na Y2K ali i romantičnu modu, posebno ukoliko ih kombinirate s nekim modelom Mary Jane cipela. Prisjetite se kako ih je na pisti predstavio uvijek kretaivni Jacquemus ali i vječni Chanel!

Nose se u bijeloj i crnoj boji ali jednako privlače i crveni komadi, kombiniraju se uz mini ali i maksi izdanja, uz čizme i tenisice.

A ovih su dana veliku oažnju privukle hulahopke Victorije Beckham, komad dostupan kao dio kolekcije na njezinoj web stranici pod opisom VB Monogram Lace Tights in Black; hulahopke u crnoj boji s motivom u kojem se nazire i VB monogram. Slavna dizajnerica i poduzetnica na Instagram profilu je istaknula koliko su upravo čipkaste hulahopke važan dio njezine zimske garderobe, stavljajući naglasak na njihovu udobnost i modnu prilagodljivost.

Sve to je bilo i više nego dovoljno da se ovaj komad odjeće, izrađen u Italji, s dobro postavljenim pojasom i bešavnom konstrukcijom, te s integriranim culotte dizajnom i produženom duljinom nogavica za vrhunsku udobnost, rasproda u svega nekoliko sati. Cijena im je 109,5 eura.