Iako su se tenisice nekad smatrale obućom prikladnom samo za ležerne modne kombinacije, davno je postalo jasno da ih danas bez problema možemo ubrojiti u kategoriju moderne elegancije.

One koje su obilježile posljednje mjesece, bez premca su adidas Samba, kultni retro model koji je do danas ostao jedan od najvećih adidasovih bestselera iako je lansiran još davne 1950. godine.

Zadnjih dana svjedočimo brojnim modnim novitetima, a među njima su sada i nove adidas Sambe u kolaboraciji s britanskom dizajnericom Wales Bonner. Otkako su prvi put surađivali 2020. godine, Wales i adidas nastavili su širiti svoju ponudu sportske odjeće i obuće pa i u kolekciji za proljeće/ljeto 2024. godine.

A kao lijepa vijest za hladnije sezone stiže ona o adidas Sambama koje stižu u novim nijansama.

Wales Bonner x adidas Samba tenisice
adidas 

Wales Bonner x adidas Samba tenisice
adidas 

Wales Bonner x adidas Samba tenisice
adidas 

Wales Bonner x adidas Samba tenisice
adidas 

'Core Black' i 'Fox Brown' kombinacija su kože i antilopa, dok su 'Cream White' i 'Dark Brown' odjeveni u finu konjsku dlaku. Ono što par čini toliko posebnim je činjenica da je potpuno prekriven leopardovim uzorkom. Iako se ovo čini pomalo neuobičajenim, osobito za brend koji je uvijek bio prilično čist i minimalan, ova egzotična estetika predstavljena je na modnoj pisti za proljeće/ljeto 2024. godine te je, zapravo, prilično prikladna.

Tome je svakako doprinijela Wales Bonner koja je uvela posebne inovacije u omiljeni model tenisica na kojima radi već tri godine.

Wales Bonner
Instagram (@walesbonner) 

Iako je svoju karijeru započela kao dizajnerica u modnim brendovima za muškarce, ubrzo je svoj rad proširila i na žene, a osvojila je i brojne modne nagrade.