U moru odličnih dizajnerskih komada obuće ove jeseni jedan sportski model posebno privlači pažnju. Radi se o modelu tenisica Orbit modne kuće Bottega Veneta. Privlače izgledom koji je spoj modne poželjnosti i činjenice da se odlično nose u brojnim kombinacija, što najbolje potvrđuju fashionistice te poznate it djevojke kao što su Kendall Jenner i Hailey Bieber.

Kendall Jenner street style jesen 2023
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kendall Jenner posljednjih je tjedana pokazala koliko obožava cipele modne kuće Bottega Veneta. Oduševila je Canalazzo čizama do koljena, modelom čizama čarapa, ali je pokazala i kako se nose toliko poželjne tenisice Orbit.

Također, poznato je kako je Hailey Bieber obožavateljica tenisica, ona koja zna kako ih uklopiti u svoj stil, što je pokazala i u kombinacijama s ovim modelom Bottega Veneta tenisica koje su u punom sjaju zabljesnule u sklopu kolekcije za jesen/zimu 2023.

Hailey Bieber Bottega Veneta tenisice Orbit
Splash News / Splash / Profimedia 

Kreativni direktor Matthieu Blazy u ovom modelu je savršeno spojio sportski stil 90-ih s jedinstvenim Bottega Veneta stilom, a tenisice Orbit izrađene su od detaljne mrežaste tkanine koja podsjeća na Botteginu prepoznatljivu Intreccio tehniku i dolaze u tri različite boje.

Bottega Veneta tenisice Orbit
Bottega Veneta 

Bottega Veneta tenisice Orbit
Bottega Veneta 

Bottega Veneta tenisice Orbit
Bottega Veneta 

Bottega Veneta tenisice Orbit
Bottega Veneta 

Tenisice su dostupne po cijeni od 790 eura te uz napomenu kako su trenutno modeli u srebrnoj te bordo verziji dostupne samo uz prednarudžbu.