Kylie Jenner i njezin novi modni brend 'Khy' odrađuju nevjerojatan posao. Prvog studenog predstavila je svoju 001 kolekciju koja je obuhvatila must have komade od umjetne kože.

Kolekcija joj je već u sat vremena od lansiranja donijela milijun dolara, a rasprodala ju je gotovo odmah.

Khy kožna kolekcija
Khy 

A tako je bilo i s drugom kolekcijom koja je izašla 15. studenog. Dok je prvu, kožnu kolekciju radila u suradnji s berlinskom dizajnericom Namilijom, druga 'puffer kolekcija' stigla je u kolaboraciji s brendom Entire Studios.

Ona se temeljila na puffer jaknama raznih dimenzija u crnoj, bijeloj i plavoj boji, a uz njih i običnim, baznim pripijenim kombinezonima.

Khy puffer kolekcija
Khy 

Najveći ljubitelji jedva su dočekali i drop 003 koji će se dogoditi sedmog prosinca. Čini se da je ovoga puta riječ o kolekciji ležerne odjeće kao što su trenirke, obične majice kratkih rukava i topovi.

Khy 003 kolekcija
Khy 

Khy 003 kolekcija
Khy 

Khy 003 kolekcija
Khy 

Kylie je naglasak stavila na komade od flisa, slojevito ih kombinirajući uz klasičan kropirani moment. Tako će dostupni biti široki donji dijelovi trenirke, kratke hlačice, majice kratkih rukava i topovi (također kropirani), gornji dio trenirke na kopčanje i ultra kropirana hudica sve u tri boje - crvenoj, crnoj i svijetlosivoj. 

Khy 003 kolekcija
Khy 

Khy 003 kolekcija
Khy 

Khy 003 kolekcija
Khy 

Khy 003 kolekcija
Khy