Dua Lipa je prije svega nekoliko dana predstavila novi singl pod nazivom "Houdini" a koliko tržište voli ovu umjetnicu i njezin rad pokazalo se već u prvih 24 sata u kojima je zabilježeno više od 10 milijuna pregleda.

“Houdini” je prva pjesma s Duinog novog albuma i znak je onoga što obožavatelji mogu očekivati u nastavku, a za istaknuti je kako je pjesmu napisao i producirao Kevin Parker iz Tame Impale. Dua je u izjavi za medije objasnila kako je pop pjesma "napisana u onim radosnim trenucima apsolutnog kaosa" i "utjelovljuje onaj osjećaj u 4 ujutro, kada se noć bliži kraju i malo ste znojni, ali ne želite da zabava završi."

Dua Lipa trendi kožne hlače jesen 2023
DW / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dua Lipa trendi kožne hlače jesen 2023
Will / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 


Sve je to savršeni dodatak imidžu koji pjevačica oblikuje vezano uz novi album a u kojem privlači odličnom cherry coke bojom kose ali i outfitima koji uključuju tu boju. Nakon šetnje Londonom u budnici, trapericama i čizmama burgundy boje pažnju je privukla novom, jednostavnom i upečatljivom kombinacijom - u klasičnom sivom kaputu srednje dužine, impresivnim kožnima hlačama burgundy boje s motivom krokodila, u bijelom topu, salonkama te držeći novi model srebrne torbice Gucci Horsebit Chain.

Burgundy se nametnula kao jedna od boja sezone, boja koja se odlično uklapa u quiet luxury stil ali I lookove koje kao da poručuju go big or go home.