Jeste li primijetili da je cijeli koncept 'IT torbe' ovih dana pomalo zastario? Na sreću (za planet i naše novčanike), prošlo je doba u kojemu je gotovo svaki tjedan nova dizajnerska torba bila najpoželjnija, a brendovi su se natjecali tko će stvoriti najupečatljiviju koja će biti u trendu dok se ne pojavi sljedeća.

Sada, najtraženije luksuzne torbe imaju jednu zajedničku stvar - sve su nevjerojatno bezvremenske.

U posljednje vrijeme viđamo puno više kultnih komada kao što su Hermès Birkin, 2.55 Chanel ili Fendi Baguette. Što manje logotipova i prepoznatljivih detalja, to bolje za torbe u 2023. godini (hvala tihom luksuzu), a tko bolje kreira takav stil od modne kuće The Row čija je torba 'Half Moon' savršen primjer.

The Row Half Moon torba
Instagram (@anoukyve) 

Jednostavne i skromne, a zbog toga još luksuznije, The Row torbe postale su jedne od najtraženijih posljednjih godina.

Half Moon savršeno je utjelovljenje toga - glatka koža, bez logotipa (osim minimalnog natpisa brenda) i kratki remen koji podsjeća na stilove popularne 90-ih. 'Polumjesec torbu' nose neke od najpopularnijih it djevojaka poput Kendall Jenner, Emily Ratajkowski i Else Hosk, a želja za njom se ne smanjuje.

Emily Ratajkowski nosi The Row Half Moon torbu
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ljepota ove torbe leži u njezinoj bezvremenskoj svestranosti i besprijekornoj kvaliteti, a ne u trenutnoj popularnosti. Ovo nije klasična praktična torba, ali nema sumnje da je riječ o svestranom komadu koji paše svim elegantnim kombinacijama, ali i svakodnevnim izdanjima.

The Row Half Moon torba
Instagram (@anoukyve) 

The Row Half Moon torba
Instagram (@hoskelsa) 

The Row Half Moon torba
Instagram (@anoukyve) 

Jedini problem? Posljednjih mjeseci torba je rasprodana na službenoj stranici The Rowa u smeđoj, crnoj i bijeloj boji, ali sigurni smo da će se vratiti u ponudu. Do tada ju je moguće pronaći na stranicama second hand shopova, kao i drugih internetskih stranica za preprodavanje.