Trend nošenja čizama u burgundy boji potvrdila je i Kendall Jenner. Visoke čizme u savršenoj boji uskladila je sa sivim balonerom brenda Bottega Veneta. Ogrtač izrađen od vune i pamuka dolazi iz predkolekcije zaproljeće 2024., ističe se klasičnom siluetom, naglašenim ramenima i pojasom. Dostupan je po cijeni od 3400 eura.

Kendall Jenner Bottega Veneta ogrtač
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali ovaj komad nije bio jedini s potpisom Bottege Venete, jer slavni model odabrani outfit je začinio i novim modelom atraktivnih sunčanih naočala s potpisom Mathieua Blazyja. Retro avijatičarski model sa žutim staklima ističe se i po detalju krilca naočala koja završavaju s Drop detaljem preuzetim od najpopularnijeg modela naušnica ovo brenda, a čijoj je popularnosti doprinjela upravo Kendall Jenner. Naočale su dostupne po cijeni od 500 eura. 

U praktičnom ali i vrlo elegantnom outfitu Kendall je primijećena na ulicama Beverly Hillsa za vrijeme dok je šetala svog  kućnog ljubimca, dobermana Pyroa.

Bottega Veneta ogrtač pred kolekcija proljeće 2024
Bottega Veneta Bottega Veneta ogrtač pred kolekcija proljeće 2024

Bottega Veneta sunčane naočale Drop Aviator
Bottega Veneta Bottega Veneta sunčane naočale Drop Aviator

Vezano uz trend kožnih čizama u burgundy boji, nedavno je slavna Dua Lipa ulicama Londona prošetala atraktivan par s motivom krokodilske kože u lakiranoj varijanti, a poznato je kako i istinska obožavateljica čizama, Emily Ratajkowski u svojoj kolekciji ima modele koji oduzimaju dah.

Njihovi outfiti usklađeni s čizmama su primjer kako atraktivan par čizama svaku pa i najjednostavniju kombinaciju može učiniti atraktivnom, a upravo su čizme detalj koji ako još niste morate uvrstiti u jesensko-zimsku osobnu capsule kolekciju.

I dok je ovo bila samo klasična dnevna šetnja za primjetitije kako su Kendall Jenner i njezin pas izgledali kao da su na pisti, što i ne čudi jer oboje imaju iskustva modelinga; model je još 2021. godine snimio seriju fotografija s Pyrom pružajući podršku Burberry kolekciji Riccarda Tiscija, a Pyro se našao i ulozi poziranja s Kylie Jenner.