Modni znalci u svojim ormarima uvijek imaju klasične, bezvremenske komade koji nikada ne izlaze iz mode. Oni su baza svega - bilo da se radi o oversized sakou, crnim hlačama cigareta kroja, maloj crnoj haljini ili bazičnom bijelom topu koji se dobro slaže uz traperice. Ali ono što doista podiže ove statement kombinacije na višu razinu su modni dodaci.

Zlatne naušnice postale su poput šminke bez koje ne izlazimo iz kuće, a bordo torbu kao imperativ sezone postavio je Simon Porte Jacquemus i zapečatio Sabatto de Sarno u kolekciji Ancora. U nastavku saznajte koja će četiri dodatka vaš outfit ove jeseni učiniti skupljim i elegantnijim.

Crvena torba 

Glavni dojam s modnih revija za jesen/zimu 2023. je da prevladava vatreno crvena boja, a u fokusu su chic dodaci poput torbi. Kao što dokazuju kolekcije velikih brendova, torba u ovoj boji učinit će da vaš outfit izgleda moderno i luksuzno.

Gucci SS24 Sabato de Sarno Gucci Ancora
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zlatne naušnice

Raskošni duh starih vremena želimo osjetiti svaki dan, ali ipak u manje ekstravagantnim prilikama biramo suptilnije komade nakita. Bitno samo da je uvijek zlatan. 

Chloe FW23 nakit
CAMERA PRESS / Camerapress / Profimedia 

Svilena marama

Chic marama s uzorkom možda ima duh starih vremena i filmova s ​​Audrey Hepburn u glavnoj ulozi, no zapravo je danas nose moderne it djevojke. Svaka modna kombinacija dobiva sofisticirani ton, a želite li francuski štih, umjesto kose, svežite je oko vrata.

Gucci AW 2016
Anthea Simms / Camerapress / Profimedia 

Naočale pravokutnog oblika

Realno gledajući - naočale same po sebi čine outfit skupljim, ali pravokutne siluete ove godine uzrokuju wow efekt.

Rokh jesen zima 2023
x / Avalon / Profimedia Rokh jesen zima 2023

Izvor:Elle.rs