Cosy sezona već je krenula, a svi posežemo za udobnim i toplim modnim komadima koji, osim što će nas grijati, izgledaju chic i trendi. 

Veliku ulogu u tome igraju i modni dodaci, a u zimskoj varijanti to su šalovi i kape. U posljednje vrijeme posebno je voljen trend predimenzioniranog, a tako je zahvatio i zimske modne dodatke.

Da su veliki i mekani šalovi voljeni nije tajna, svi ih obožavamo u hladnim danima omotati oko sebe i osjećati se kao da sa sobom nosimo omiljenu dekicu. Možemo reći i da se slična ljubav rodila prema modelima kapa. 

Kraljica New York street style, manekenka Emily Ratajkowski, prije nekoliko je dana gradom prošetala u crnim hlačama, tamnosmeđoj kožnoj jakni i crnim Puma Palermo tenisicama, ali ipak glavnu ulogu u njezinom outfitu odigrao je krzneni bucket hat u smeđoj boji.

Emily Ratajkowski nosi krzneni bucket hat
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Krznene verzije omiljene kape popularne su postale krajem devedesetih godina, a sve velike zvijezde nosile su je u svojim spotovima, u javnim pojavljivanjima pa čak i na crvenim tepisima. Jednostavno - imala je status it modnog komada. Ipak, nakon toga pala je u zaborav. 

2020. godine Rihanna je oživjela trend i vratila mekane, krznene kape, a od tada možemo primijetiti sve više it djevojaka koje ih pokušavaju uklopiti u svoje zimske, a ponekad čak i ne toliko zimske outfite.

Hailey Bieber nosi krzneni bucket hat
Agence / Bestimage / Profimedia 

Rihanna nosi krzneni bucket hat
New Media Images / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Krzneni bucket hat
Instagram (@rosiehw) 

Krzneni bucket hat
Instagram (@kendalljenner) 

Krzneni bucket hat
Instagram (@meganfox) 

Krzneni bucket hat
Instagram (@kyliejenner) 

Krzneni bucket hat
Instagram (@dualipa)