Princeza Kate Middleton žena je savršenog modnog stila koji spaja klasiku, eleganciju, power dressing i nježnost.

Otkako je postala članica britanske kraljevske obitelji, Kate gotovo pa nikada nije donijela pogrešnu modnu odluku. Uvijek nosi prekrasne haljine, moćna odijela, sofisticirane kompletiće i jednostavne salonke, a važno je naglasiti da svoja izdanja često reciklira.

Već dobro znamo da princeza voli nositi imena kao što su Alexander McQueen, Jenny Packham, Temperley London, Catherine Walker, Emilia Wickstead, ali ipak od 2016. je godine vjerna još jednom dobro poznatom brendu.

Riječ je o modnoj kući Miu Miu, mlađoj Pradinoj sestri, a ono što Kate najviše voli iz njihove ponude je crvena torbica, 'Miu Miu Bow-Embellished Shoulder Bag in Red Suede', koja se danas može pronaći po cijeni od 820 eura.

Kate Middleton nosi Miu Miu
Splash News / Splash / Profimedia 

Kate Middleton nosi Miu Miu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kate Middleton nosi Miu Miu
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Nosila ju je u nekoliko prilika, najčešće kombiniranu uz crvene modne komade, kao primjerice crveno izdanje Catherine Walker s mašnom koje je nosila 2021. godine na božićnoj svečanosti u Westminsteru ili crveno odijelo Alexandera McQueena u siječnju ove godine na BAFTA dodjeli nagrada. 

Mnoge je 2021. godine oduševio preslatki Miu Miu pulover, 'Red Floral Jacquard Cashmere Cardigan', u crvenoj boji s bijelim ovratnikom koji je, također, nosila za vrijeme blagdanskih svečanosti i koji se prodavao za 1500 eura. 

Kate Middleton nosi Miu Miu
GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia 

Jedno od omiljenijih izdanja bilo je još jedno božićno, ovoga puta 2017. godine za vrijeme obiteljskog odlaska na jutarnju misu. Tada je Kate nosila prekrasan karirani kaputić modne kuće Miu Miu koji je bio dostupan za 2130 eura u kombinaciji s omiljenim krznenim bucket hatom.

Kate Middleton nosi Miu Miu
Andrew Parsons / Polaris / Profimedia