Iz tvornice modnih poslastica dolazi nova neodoljiva ponuda. Loewe nastavlja oduševljavati, pa je nakon slavnog goluba i neobične žabe, koje potpisuje kreativni dirketor brenda Jonathan Andrerson za svoj modni brend JW Anderson, tržištu predstavljen novi primjerak koji slavi elemente prirode uklopljene u luksuznu dizajnersku modu

Radi se o simpatičnoj Penguin Bag, torbi u obliku pingvina. Torba je izrađena od teleće kože, u kombinaciji crne, bijele i jarke narančaste boje, te savršeno dorađena u svakom detalju.

Loewe torba pingvin
Loewe 

Loewe pingvin torba
Loewe 

Pingvin torba ima mogućnost nošenja u ruci ili na ramenu zahvaljujući odvojivom remenu, a ovo mini umjetničko djelo posebno je i po činjenici da je rezultat suradnje Loewe x Suna Fujita, suradnje s keramičkim studijem Suna Fujita iz Kyota kojom se odaje počast radu umjetnika Shohei Fujita i Chisato Yamano. Umjetnička djela Suna Fujita oslanjaju se na maštu, sjećanja iz djetinjstva i život s njihovim sinom i kućnim ljubimcem kako bi stvorila ručno oslikane priče na keramici kao što su čajnici, šalice i tanjuri.

Donoseći otkačenu čaroliju u blagdansku sezonu, ova se suradnja nastavlja u kroz predkolekciju za SS24, koja se može opisati kao luksuzna menažerija pandi, pingvina, lemura, vidri, korijena mandragore i njihovih ljudskih prijatelja prebačenih iz keramičkih komada japanskog dvojca u torbe, modne komade i dodatke.

Loewe torba pingvin
Loewe 

Za istaknuti je kako će Loewe donirati dio prihoda od svake kupnje Loewe x Suna Fujita za „Save the Children's Education in Emergencies“ program, koji radi na jamčenju sigurnih okruženja za učenje za djecu u situacijama humanitarne krize diljem svijeta.

Torba je dostupna po cijeni od 1100 eura, a savjet je svima koji ovaj uradak žele u svojoj kolekciji neobičnih torbi, da požure, jer i ovom modelu se predviđa brza rasprodaja.