U posljednjih nekoliko tjedana, pjevačica Dua Lipa nositeljica je street style mode i it djevojka broj jedan čiji se stil zaokrenuo za 180 stupnjeva.

Najave njezinog trećeg albuma jednim su dijelom razlog novog naglaska na modu, a tu je i nova cherry coke boja kose. I sami outfiti najviše joj sadrže upravo tu boju pa smo je često mogli vidjeti u burgundy kožnim hlačama, burgundy kroko čizmama, s burgundy torbicama...

Tako je nedavno odjenula savršeno street style izdanje - bijelu bundicu, baggy traperice te burgundy čizme i Bottega Veneta torbicu. Upravo se ova tamnocrvena boja nametnula kao jedna od boja sezone, boja koja se odlično uklapa u quiet luxury stil, ali i lookove koji ne podržavaju kombinacije koje se ne ističu.

A ovoga je puta za odlazak na njujorški aerodrom pjevačica odabrala kaput koji je posebnu popularnost stekao u 2023. godini. Riječ je o šal-kaputu koji je dva u jedan i koji je popularizirao modni brend Toteme s 'Embroidered scarf jacket' modelom. Njihova jaknica dolazi u nekoliko nijansi te je definitivno najpopularnija u aferi sličnih, a čini se da je i ova, dulja verzija koja podsjeća na baloner, apsolutni hit.

Dua Lipa u The Attico kaputu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Khaki Long Coat' modne kuće The Attico rasprodan je u svim veličinama po cijeni od 2900 eura, a savršen je za sve vremenske prilike. 

The Attico kaput
The Attico 

Dua Lipa ga je kombinirala s crnim hlačama i popularnim Puma Palermo crnim tenisicama, modelom čije je upravo ona zaštitno lice. Od modnih dodataka nosila je Hermes Birkin torbu, također u crnoj boji, i New Era šilter kapu. Baš su šilterice postale iznimno popularne posljednjih nekoliko mjeseci te su davno izaše iz granica sportskog.

Dua Lipa u The Attico kaputu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dua Lipa u The Attico kaputu
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada su velik čimbenik u slaganju modnih kombinacija, čest gost street stylea te nemaju granicu u stilovima - slažu se s elegantnim haljinama, trenirkama, blazerima, trapericama, bundama, puffer jaknama. Koji god stil poželite, kapa se u svaki uklapa.