Glumac Timothée Chalamet posljednjih je nekoliko mjeseci pod povećalom javnosti. Osim što s Kylie Jenner već mjesecima nosi titulu nespojivog ljubavnog para, uskoro mu izlazi novi film 'Wonka'.

U Hrvatsku će doći uoči Božića, a priča će pratiti mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom. Temelji se na liku iz priče 'Charlie i tvornica čokolade', dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena - 'Wonka' priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

A povodom novog filmskog hita, Timothée Chalamet i Warner Bros udružii su snage s Nikeom i predstavili Nike Dunk Low 'Wonka' tenisice. 

Nike Dunk Low 'Wonka' tenisice
Nike 

Nike Dunk Low 'Wonka' tenisice
Nike 

Ograničene samo na pet pari, gornji dio tenisice ukrašen je prepoznatljivom paletom boja Willyja Wonke. Bijela pozadina prožeta je plavim, ljubičastim i crvenkastim 'mrljama', a jarka bordo boja, koja se slaže s Wonkinim kaputom, nalazi se na baršunastim dijelovima na jeziku, vezicama, vrhu stražnjeg dijela tenisica i na Nike znaku sa strane.

Nike Dunk Low 'Wonka' tenisice
Nike 

Nike Dunk Low 'Wonka' tenisice
Nike 

Na jeziku se nalazi u jedinstvena kožna oznaka na kojoj je otisnuto žuto slovo 'W', dok je logo stražnjem dijelu tenisice zamijenjen s ilustracijom oblaka i munje.

Nike Dunk Low 'Wonka' moći će dobiti samo oni najsretniji koji će sudjelovati u u nagradnoj igri za koju je potrebno poslati jednominutni video i u njemu pokazati svoj rad inspiriran Wonkinim ekscentričnim likom.