Svi govore o najnovijem modelu torbe izašlom iz tvornice modnih snova - Bottege Venete. Naravno, govorimo o modelu Andiamo koji kako imenom tako i izgledom uzvikuje "Idemo". Ova je torba dio nedavno predstavljene modne priče za proljeće/ljeto 2023. kojom je ovaj slavni talijanski brend još jednom pokazao kako izgleda i kako se nosi nenametljivi luksuz.

Bottega Veneta torba Andiamo
Profimedia 

Model Andiamo privlači nosivom klasikom, mekanom kožom ispletenom intrecciato tehnikom (tehnika pletenja košara) što je i dio modnog potpisa baš kao i činjenica da se njihovi modni predmeti nikada neće okititi vidljivim logotipom već samo autentičnim stilom.

Bottega Veneta torba Andiamo
Profimedia 

Andiamo torba je dostupna u tri veličine i privlači bojama koje se kriju iza pojmova White, Glacier, Fondant, Ice cream, Travertine, Inkwell te čini se najpopularnijom kombinacijom odjevenom u boju Barolo (da, da u pitanju je boja vina). Model je urešen mjedenom kopčom u obliku čvora a cijene se kreću od 3300 eura za mini veličinu do 6200 eura za najveću veličinu od tri dostupna modela.

Bottega Veneta torba Andiamo
Profimedia 

Čini se da će se ovaj model kojeg potpisuje kreativni direktor Matthieu Blazy popularnošću koju je osvojio već na prvu vrlo brzo pridružiti listi najomiljenijih modela brenda kao što su Sardine i Clicker (iz 2022.), te Pouch (2019.) i Cassette (2020.) jer koliko je vidljivo najnoviji je model na platformi My Theresa već rasprodan.

Bottega Veneta torba Sardine
Bottega Veneta Model Sardine

Bottega Veneta torba Pouch
Bottega Veneta Model Pouch

Bottega Veneta torba Cassette
Bottega Veneta Model Cassette

Bottega Veneta torba Clicker
Bottega Veneta Model Clicker

A znate li kako ime brenda, rođenog 1966. u Veneciji, doslovno znači venecijanski dućan?!