Gotovo svakodnevno cure fotografije sa snimanja druge sezone serije "And Just Like That...", spin-offa serije "Seks i grad". Kao i uvijek, pozornost privlače osebujne modne kombinacije Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), a ako je suditi prema posljednjim fotkama sa seta, svoje omiljene Manolo Blahnik štikle zamijenila je klompama, vjerovali ili ne.

Carrie Bradshaw u Gucci x Birkenstock klompama
Profimedia 

Carrie je tako u svojim 50-ima konačno odabrala udobnost, ali naravno, s dizajnerskim potpisom, točnije Birkenstock klompe s Guccijevim monogramom. Velika ljubiteljica mode uparila ih je sa sportskim čarapama, donjim dijelom trenirke i čupavim ogrtačem.

U prvoj sezoni serije također je zamijenila voljene štikle Birkenstock natikačama, i to nakon operacije kuka. Zanimljivo je što je upravo Boston model s kojim je snimljena jedan od najtraženijih modela obuće 2021. i 2022. godine.

Dok pomno pratimo kombinacije Carrie Bradshaw koje ćemo uskoro gledati na malim ekranima, probrali smo najnovije Guccijeve klompe za koje vjerujemo da bi junakinja serije prošetala ulicama Manhattana. Cijene modela kreću se oko 1160 eura.

Gucci klompe
Gucci 

Gucci klompe
Gucci 
Gucci x Adidas klompe
Gucci