Prosinac volimo jer je prožet blagdanskim raspoloženjem. I dok su božićni blagdani za nama u modnom fokusu je najluđa noć u godini te otfiti što odjenuti za ulazak u Novu.
Dress code je ove godine prožet raznolikim outfitima ispunjenim šljokicama, svilom, velvetom ali i kožom, te su ove tkanine svojevsrna strtna točka za odabir stylinga za novogodišnja slavlja. A kako tkanine, stilske komade i modne trendove spojiti u odlične oufite, najbolje znaju uvijek super stilizirane Francuskinje koje pratimo na Instagramu.

U nastavku pogledajte deset party outfita koje nam je otkrio Elle.rs, a među kojima ćete zasigurno pronaći inspiraciju za svoj novogodišnji look.

Dolčevita, mini suknja, kratka bunda od umjetnog krzna

Crna boja dominira u svakoj elegantnijoj prilici, no jedna od omiljenih it Francuskinja, trendseterica Camille Charriere, je u klasičnom izdanju napravila twist kratkim krznom u boji koji je podigao cijeli look.

Bijela haljina s perjem i crne trendi salonke

Kombinacija crno bijele uvijek izgleda vrlo profinjeno i sa stilom te je dobrodošao izbor za novogodišnji outfit ako želite igrati na sigurno.

Crno plišano odijelo, torbica s perlama i ogrlica s motivima

Pliš je pojam za luksuz i glamur pa nas ne čudi što high street brendovi nude upravo ovakva statement odijela.


Asimetrična bluza i slim traperice

Nešto ležernija varijanta savršena je za izlazak na večeru s prijateljima ili kućnu proslavu Nove godine. Trendi bluza dat će posebnost cijeloj kombinaciji.


Bijela majica i slip haljina

Francuskinje su poznate po svojoj opsjednutosti slip haljinama, a jedan od cool načina kako ovu haljinu nositi zimi je u kombinaciji s bijelim t-shirtom. Ne zaboravite na cool komade nakita.


Bijelo odijelo i prozračni top

Tko kaže da zimi ne možete nositi bijelo? Doživite glamur starog Hollywooda kombiniranjem upečatljivog odijela i trendi topa.


Crna haljina

Ni ovaj modni popis ne može proći bez crne haljine, bila ona mini, midi ili maksi dužine. Nadopunite ga svojim omiljenim dodacima kako biste dali svoj osobni pečat ovoj klasičnoj, a tako dobroj kombinaciji.


Bijela bunda, oversized haljina i lakirane čizme

Naizgled ležeran, ali ekstravagantan, ovo je pravi party look trendi Francuskinje.


Prozračna naked haljina

Popularnost „gole“ haljine seže desetljećima unatrag (sjetimo se kultnih lookova Naomi Campbell, Kate Moss, a danas Kendall Jenner). Za one najhrabrije među vama obavezno je tamno donje rublje, a ovoj izazovnoj haljini protutežu će biti ležerne čizme do koljena.


Šljokasti top i crne hlače

Svojevrsna novogodišnja klasika u kojoj do izražaja dolazi smisao za modu i ključne komade. Ne zaboravite kako u ovoj kombinaciji moćnu ulogu imaju i cipele.