Kada je riječ o modnim trendovima, boje su mnogima slaba točka. Možda je razlog tome što ih je tako lako implementirati u ormar, bilo da se radi o nečemu malom poput čarapa ili nečemu velikom poput kaputa. Kada je riječ o trendovima boja, cijeli styling možete koncipirati na toj jednoj, trendi boji i nositi tzv. monokromatski look ili ga popratiti samo u obliku jednog dodatka ili detalja. Mogućnosti su beskrajne.

Kao što sigurno znate, jesen 2023. bila je u znaku bordo boje, iako je njezina srodna cherry crvena apsolutno na vrhu te i dalje osvaja cijelu hladnu sezonu. Naravno, budući da smo u jeku blagdanske sezone ovo je pravilo i dalje na snazi, no sada se pojavljuje još jedan trend boja koji obožavaju stylish djevojke. Budući da smo i sami veliki pobornici principa tihog luksuza, rado ćemo usvojiti ovo stilsko pravilo za zimu 2023./2024.

Riječ je o čokoladno smeđoj ili klasičnoj smeđoj boji. Nijansa koja se u prošlosti smatrala nepopularnom, nemodernom i neinspirativnom sada je jedna od najtraženijih boja sezone.

Trendseterice diljem svijeta i fashionistice ove zime nose smeđu boju koliko i popularnu svjetliju kamel nijansu, kao i sve nude nijanse koje nikada ne izlaze iz trenda, a što je slađe od čokoladnih pletiva i tedy kaputa u tamnosmeđoj boji?

Svi znakovi upućuju na to da će čokoladno smeđa postati jedna od boja sezone. Isprobajte je sami i uvjerite se koliko je svestrana, nosiva i luksuzna.

 Izvor:Elle.rs