I ovogodišnji Super Bowl se očekivao s uzbuđenjem ili preciznije, poluvrijeme ovogodišnjeg Super Bowla opet se očekivalo s uzbuđenjem jer sinoćnji događaj je bio mjestom nastupa slavne Rihanne koja se na pozornicu vratila nakon sedam godina pauziranja.

Rihanna Super Bowl 2023
Profimedia 

Rihanna Super Bowl 2023
Profimedia 

Iza nas je doživljaj 13 minutnog nastupa, najvećih hitova slavne pjevačice kao što su "B*tch Better Have My Money", a nastavila pjesmama i hitovima kao što su "Where Have You Been", "Run This World", "We Found Love", "Work", "Rude Boy", "Umbrella" te završila naravno, poslasticom za kraj, pjesmom "Diamonds", atraktivnog scenskog nastupa te činjenice da je upravo ovu priliku odabrala kako bi otkrila drugu trudnoću.

A ono što je posebno privuklo pažnju je Rihannin outfit: jarko crveni Loewe kombinezon koji podsjeća na padobransko odijelo, te crveni kožni maksi puf kaput Alaïe, koji je za nju dizajnirao po narudžbi Pieter Mulierte. Crvena kombinacija bila je centralna atrakcija pozornice koju je pjevačica začinila i osobnom poslovnom promocijom, trenutkom u kojem je posegnula za kutijicom s puderom u kamenu njezinog beauty brenda Fenty te ovlaš osvježila izgled. Savršeno uokvirene usne bile su oslikane Fenty Icon Velvet Liquid ružom (čija je cijena 29 dolara).

Očito je udobnost bila svojevrsni modni imperativ što potvrđuju i MM6 Maison Margiela x Salomon visoke tenisice, naravno u crevanoj boji.

Rihanna Super Bowl 2023
Profimedia 

Rihanna Super Bowl 2023
Profimedia 
Rihanna Super Bowl 2023
Profimedia 

Detalji koji niste mogli ne vidjeti je i crveni sat optičen dijamantima koji izvirio iz rukava kombinezona u prvim trenucima nastupa te otkrio kako Rihanna minute nastupa na Super Bowlu mjeri Jacob Brilliant Skelton Northern Lights modelom čija je cijena oko 72,000 dolara.