Krajem 2023. godine Kim Kardashian izredala je nekoliko projekata kojima je zatvorila godinu na najbolji mogući poslovni način. 

Tako se tu našla kampanja za božićnu kolekciju 'Skims Holiday Campaign' kada se odlučila za retro estetiku, makeup pin up djevojke i neprepoznatljiv izgled. Zatim blagdanska kolekcija u kojoj se pojavila NFL zvijezda Patrick Mahomes zajedno sa svojom obitelj - suprugom i dvoje djece. Tu je i 'Stretch Satin' vintage kolekcija donjeg rublja, bodija i korzeta.

Nešto ranije predstavila je grudnjak 'Skims Ultimate Nipple Bra', modelu koji daje dojam kao da ga ne nosite te ima postavljen oblik bradavica, lansirala 'Skims Mens' kolekciju donjeg rublja, objavila kolaboraciju sa Swarovskim i predstavila njihovu kolekciju 'Jelly Sheer'.

Kim nije mnogo čekala na iznenađenja nakon ulaska u 2024. godinu te je već sada predstavila novu kolaboraciju, u savršenom trenutku i za savršenu priliku.

Glazbenica Lana Del Rey zvijezda je Skims kampanje povodom Valentinova, a vijest je u javnost stigla samo dva dana nakon što se saznalo da će pjevačica nastupati na ovogodišnjoj Coachelli.

Lana Del Rey za Skims
Instagram (@skims) 

Lana Del Rey za Skims
Instagram (@skims) 

Pod fotografskim okom britanske fotografkinje Nadije Lee Cohen, Lana Del Rey pozirala je u best-selling komadima kao što su 'FIts Everybody' bodysuit, 'Sleep set' s motivima srca, 'Woven Shine' haljini i drugim komadima, a Valentinovo kolekcija koja uskoro stiže na web stranicu Skimsa, sadržavat će setove za spavanje, opuštenu djeću, intimne komade i donje rublje, šlape, kopče za kosu, čarape...

Lana Del Rey za Skims
Instagram (@skims) 

Lana Del Rey za Skims
Instagram (@skims) 

Povodom najromantičnijeg dana u godini 2023., u kampanji su se pojavile Simona Tabasco i Beatrice Grannó, zvijezde hit serije 'The White Lotus', a u gotovo svakoj kampanji pojavljuje se ili sama Kim ili svjetski popularne ličnosti.

Znamo svi da je Kardashianka majstorica svog zanata i da većinom pretvori u zlato sve čega se dotakne, a njezin Skims savršen je pokazatelj toga. Kako je i sama Lana Del Rey izjavila, obožavateljica je brenda otkako je stigao na tržište, stoga je ova suradnja i više nego pun pogodak i prava definicija 'business & pleasure' trenutka. 

Lana Del Rey za Skims
Instagram (@honeymoon) 

Lana Del Rey za Skims
Instagram (@honeymoon) 

Lana Del Rey za Skims
Instagram (@honeymoon)