Na ovogodišnjoj, 66. dodjeli najpoznatije glazbene nagrade Grammyji, svoje mjesto u publici je imala i slavna Beyoncé. Ove godine bez nominacija, glazbena diva došla je u društvu kćeri Blue Ivy Carter i supruga Jay-Z-ja, koji je u sklopu dodjele primio posebnu nagradu Global Impact. Njihov dolazak nije primjećen na red carpetu ali njezin outfit nije mogao biti ne primjećen.

Beyoncé je za ovu prigodu odabrala look iz muške kolekcije Louisa Vuittona by Pharrell Williams, za jesen/zimu 2024. Komplet kratkih hlača i sako jakne, sa srebrnim ukrasima u prepoznatljivom damier uzorku kuće, upotpunila je bijelom košuljom s tirkiznim gumbima, crnom kožnom bolo kravatom, te zaokružila velikim bijelim kaubojskim šeširom - čime je potvrdila ne sam blisko prijateljstvo s kreativnim direktorom muške mode za Louis Vuitton, Pharrellom Williamsom, već i koliko je western estetika u trendu.

Umjesto očekivanih kaubojskih čizama, odabrala je crne salonke s naglašenim vrhom i remenom oko gležnja.

Beyonce Grammy 2024
WALTER / Bestimage / Profimedia 

Beyonce Grammy 2024
WALTER / Bestimage / Profimedia 

Beyonce Grammy 2024
B4859 / Avalon / Profimedia 


I dok je slavna pjevačica outfitom i mjestom u publici odlučila biti manje upadljiva, to se ipak nije dogodilo, jer je njezin suprug Jay-Zu sklopu preuzimanja nagrade, glasno istaknuo stav o tome kako je Akademija učinila pogrešku time što do sada slavnoj Beyoncé nije dodijelila nagradu za najbolji album, usprkos činjenici što je tijekom svoje izvanredne karijere osvojila 32 Grammyja, više nego bilo koji drugi izvođač. Nakon što je objavljeno da Beyoncé neće nastupiti na ovogodišnjoj dodjeli Grammy nagrada, fanovi su se zapitali hoće li se uopće pojaviti. Ne samo da se pojavila, već je još jednom održala lekciju po pitanju stila i profesionalnosti, ostajući s 32 nagrade i 88 nominacija najnagrađivanija i najviše nominirana umjetnica ikada.

Iza nje su izuzetno uspješna svjetska turneja Renaissance te dokumentarni film o samoj turneji, čime je potvrdila svoju snagu i glazbeni ali i modni utjecaj.