Topliji zimski dani pozivaju na sezonsku modnu promjenu - odlažemo kapute i nosimo atraktivne jakne koje smo jedva dočekali ubaciti u dnevne kombinacije.

Nose se razni modeli s naglaskom na one kraće rezane i bomber modele, posebno one izrađene od bukle i tvid tkanina. Znate li da je slavna Coco Chanel zaslužna za obožavanje kultnog bukle sakoa i to jošdavnih 50-ih? Inspiriran krojenjem muške odjeće, sadržavao je prepoznatljivi kontrastni obrub, kockasti kroj i gumbe s logotipom, a do danas je ostao stalni favorit u ovoj modnoj kući.

Bukle je opet u trendu,a kraće rezane jakne bomber stila izrađene od ovog materijala,svojom teksturom, estetikom i bojama osvježavaju razne modne kombinacije. Odlično se nose uz hlače širokih nogavica, traperice ali i maksi suknje.

Uz odlične high end modele našu je pažnju privukla jakna iz Zare koja je na TikToku dobila oznaku viralne, jer je prošle jeseni u kratko vrijeme nestala s polica. Opet je dostupna (požurite!), a oduševljava bukle teksturom, bojama, jer dolazi u sivoj, ekru i crnoj boji, te detaljima kao što su našiveni džepovi, patentni zatvarač i kragna.

zara trendi kratka bukle jakna
Zara 

zara trendi kratka bukle jakna
Zara 

zara trendi kratka bukle jakna
Zara 

Privlači i u kombinaciji sa slip haljinom ili suknjom i visokim čizmama, a trendseterice otkrivaju kako je nositi i u mini kombinacijama koje su prožete preppy stilom.

Zara trendi bukle kratka jakna
Instagram (@buyer_mangul) 

Zara trendi bukle kratka jakna
Instagram (@buyer_mangul) 

zara trendi kratka bukle jakna
Instagram (@aysunyildizgungor)