Pradine glomazne mokasine nekoliko su puta bile rasprodane (i kopirane), što nimalo ne čudi jer ih godinama nose omiljene it djevojke poput Hailey Bieber i Belle Hadid. Radi se o modelu cipela koji je definitivno zaslužio svoje mjesto u modnoj kući slavnih, i to s razlogom.

Kožne mokasine s Pradinim logotipom i zaobljenim vrhom zapravo su uglađena verzija chunky čizama koje su veliki trend posljednjih sezona, a idealne su upravo za nešto toplije dane kad nam nije potrebna takva obuća. Kao što dokazuju fashionistice, glomazne mokasine možete nositi svugdje, i najvažnije - na sve, a pritom ne morate izgledati ozibljno i dosadno.

Iako Prada nije jedina modna kuća koja je u ponudu uvrstila glomazne mokasine, njezin ikonični logotip dodao im je X faktor, posebno ako pazite da vaše investicije odišu luksuzom.

Odnedavno Pradine glomazne mokasine dolaze u novom ruhu - još veće i mekanije. Naime, načinjene su od pufaste napa kože, baš kao i dio torbi i cipela iz nove kolekcije. Cijena ovog modela na webshopu je 960 eura.

Prada glomazne mokasine
prada 

Inače, Prada je u posljednjem kvartalu 2022. godine postala najpopularnija modna kuća, svgrnuvši Gucci s trona.