Rihanna je u nedjelju, 12. veljače, održala nastup na poluvremenu Super Bowla o kojem se bruji već danima. Pjevačica koja je, između ostalih, izvela svoj veliki (i prigodni) hit "Diamonds", prema procjeni draguljara na pozornici je nosila dijamante vrijedne tri milijuna eura.

Draguljar Zack Stone, stručnjak za dijamante, pomno je pogledao sve RiRine outfite i došao do iznosa koji izaziva vrtoglavicu.

"Rihanna se udružila s nekima od najvećih i najboljih svjetskih kuća za statement nakit pa nije bilo iznenađujuće vidjeti je s komadima svjetski poznatih dizajnera", izjavio je Stone za Marie Claire.

Za oko su mu zapela tri vintage broša koja su dizajnirali Joseph Saidan & Sons. Izrađeni su od stotina sitnih dijamanata, svih rezova i veličina, a vrijednost im je procijenio na 126.000 eura.

Nosila je i sat Brilliant Skeleton Northern Lights brenda Jacob & Co, koji se prodaje za 67.000 dolara. Ne smijemo izostaviti ni Baycoov prsten na njezinoj desnoj ruci, koji se sastoji od 19,47-karatnog rubina, čija se vrijednost procjenjuje na 2,8 milijuna eura.

Rihannine dijamantne naušnice s nastupa na Super Bowlu
Profimedia 

No to nije sve. "Rihanna je nosila nekoliko dijamantnih komada iz Messike kojima je ukrasila uši. Iako trenutačno nisu dostupni za kupnju, sudeći prema sličnim proizvodima na web stranici brenda, Stone im procjenjuje vrijednost na najmanje 11.200 eura.

Dakle, sveukupno prema procjeni poznatog draguljara Rihanna je na Super Bowlu nosila dijamante u vrijednosti od vrtoglavih tri milijuna eura.