Iako modna kuća Bottega Veneta privlači pozornost svojim kultnim torbama, posljednjih mjeseci jedan njihovi modni dodatak možemo vidjeti na najpoznatijim svjetskim fashionisticama - velike zlatne naušnice u obliku suze.

Bella Hadid nosi Bottega Veneta naušnice u obliku suze
instagram 

Tako ih je Dua Lipa nosila ljetos, Kendall Jenner nekoliko mjeseci kasnije, a njezina mlađa sestra Kylie na Instagramu je istoga dana pozirala s istim naušnicama, ali u srebrnoj boji. I najpopularnija manekenka današnjice, Bella Hadid, ima svoj par, kao i kraljica minimalizma - Rosie Huntington-Whiteley. Ovi podaci ne čude obzirom na to da su osobni kupci slavnih osoba krajem prošle godine bilježili stotine zahtjeva u samo nekoliko sati.

Međutim, slavne dame nisu jedini razlog zašto su ove naušnice odjednom postale tražene. Naime, one su bile ključan komad nakita na modnoj pisti na debitantskoj reviji novog kreativnog direktora brenda Matthieua Blazyja u veljači 2022.

Zlatne naušnice bezvremenski su trend kada je riječ o nakitu. Savršeno se slažu uz minimalističke kombinacije i zalizane punđe, a jednostavni i uglađeni oblik Botteginih naušnica djeluje klasično i bezvremenski.