Iako je već prošlo nekoliko dana od 96. dodjele Oscara, hype oko pobjednika i najboljih trenutaka najglamuroznije večeri u godini nije se i dalje slegnuo. Društvene mreže i dalje su prepune sadržaja s crvenog tepiha, behind the scenes trenutaka, a ponajviše Cilliana Murphyja koji trenutno nosi titulu holivudskog miljenika.

Dobitnik Oscara za najboljeg glumca nakon famozne izvedbe u filmu 'Oppenheimer' apsolutno je zaslužio svaki djelić obožavanja zbog kojega ga svijet trenutno uzdiže, samom činjenicom da je postao prvi irski glumac nagrađen spomenutim zlatnim kipićem.

Cillian Murphy
Michael Baker / Newscom / Profimedia 

Ali tu nije kraj.

Naime, Cillian je upravo postao i prva 'Versaceova ikona', točnije prvi muškarac koji je dobio titulu ambasadora brenda i njihove svakodnevne capsule kolekcije 'Versace Icons'. Nosio je odijela modne kuće u večerima dodjele filmskih nagrada kroz početak 2024. godine, zaključivši s Oscarima, a u njihovojmse kroju pojavio i na naslovnici GQ časopisa za ožujak ove godine.

Kampanja s njime u glavnoj ulozi globalno će se lansirati trećeg travnja, a Donatella Versace najbolje je opisala njegov ulazak u obitelj brenda. 'Nevjerojatan je glumac koji je u potpunosti zaslužio Oscara. Magnetičan je i očaravajući ispred kamere i divno je bilo vidjeti ga kako vraća Versace u život. Jako sam sretna što se pridružio našoj obitelji'.

Cillian Murphy je novo lice Versacea
Versace 

Inače, Murphy je svojom modom u filmu 'Oppenheimer' dao novi aspekt u trendovima odijevanja muškaraca. Cillian nosi najbolja odijela, što je i logično jer se to zaista nekada i događalo. Naime, njegov je otac Julius imao reputaciju jednog od najvećih poznavatelja i proizvođača tkanine u New Yorku. Ellen Mirojnick bila je zaslužna za svu kostimografiju, a iako se film proteže od dvadesetih do šezdesetih godina, Cillianov modni izričaj vrlo se malo mijenja. Uvijek vidimo jednaki opušteni moment odijela koja kao da su mu mrvicu velika, a navodno je i glumac jeo minimalno kako bi smršavio za svoju ulogu.

Oppenheimer
UNIVERSAL PICTURES/Moviestore / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Oppenheimer nosi odijelo s dozom nonšalantnosti muškarca koji nije opterećen izgledom, ali mu je dobar izgled zapisan u DNA.