Proljetna revija modne kuće Miu Miu 2022. pokazala je novi val preppy stila, od skraćenih teniskih pulovera do plisiranih mikro-minica koje ste imali prilike vidjeti u pregršt prošlogodišnjih modnih editorijala. Međutim još jedan must-have komad iz iste kolekcije bile su tenisice. Manekenke su pistom prošetale u iznošenim, ali vrlo chic tenisicama, izrađenim u suradnji s New Balanceom.

Miu Miu x New Balance tenisice
miu miu 

Tenisice Miu Miu x New Balance, nova verzija modela 574 od polupoderanog trapera, stigle su u trgovine nekoliko mjeseci nakon što su predstavljene na Tjednu mode u Milanu i rasprodane su gotovo odmah. Ali odnedavno su ponovno dostupne u Miu Miu buticima diljem svijeta i u njihovoj online trgovini. Neke veličine su već rasprodane, ali nekoliko ih je još uvijek u prodaji.

Miu Miu x New Balance tenisice
miu miu 

Povratnički modeli uključuju tri nova modela New Balance tenisica koja su ažurirana za Miu Miu proljetnu reviju. Ovoga puta dva modela dolaze u traperu, jedne u plavoj boji, a druge u smeđoj, dok je treći model u bijeloj koži inspiriran vintage stilom. U pravom stilu Miuccie Prade, dodani su strateški neujednačeni ukrasi i izbljeđenja kako bi izgledale prirodno iznošene. Na jezike tenisica i ovoga puta otisnuti su logotipovi New Balancea i Miu Miu.

Druga ponuda tenisica također je dobila novu kampanju. Fotografkinja i snimateljica Moni Haworth snimila je manekenku Kaylu Dunlap kako hoda, trči i paradira u svim novim modelima, kao i u odabranim Miu Miu komadima. I ovoga puta jasno je da tenisice nisu rezervirane za pistu, već za često nošenje.

Miu Miu x New Balance tenisice
miu miu 

Ako uspijete doći do para ovih tenisica, predlažemo rekreiranje stylinga s modne piste i minimaliziranje ostatka outfita. Ove luksuzne, ali ležerne tenisice dobro pristaju uz sportski stil ili široki traper, kao i uz odijela ili plisiranu minicu.