Duchess Womenswear, hrvatski modni brend koji je popularnost stekao odjenuvši prvu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, zauvijek je ostao upamćen po tamnoplavoj haljini na preklop s dodatkom zlatne trake kao obrubom, ujedno i službenom fotografijom 'Bijele kuće'.

Od tada je prošlo pet godina i upravo je ta haljina i dalje tražena i prodavana, ali od tada su surađivali i sa mnogim drugim slavnim osobama - Ninom Badrić, Anom Rucner, Tončicom Čeljuskom, Bornom Kotromanić, Ecijom Ivušić, Anteom Kodžoman, Nives Celzius i drugim poznatim hrvatskim ljepoticama.

'Od početka djelovanja modnog brenda prošlo je šest godina i od tada smo održali čak 13 samostalnih modnih revija na što smo izuzetno ponosni!'. Novu SS24 proljetno-ljetnu kolekciju odlučili su najaviti s novom zvijezdom na modnom nebu, modelom i influencericom, na Instagramu znanom pod imenom Doo_dah_ - Dubravkom Švegar

.

IMG_0392.jpg
Marina Tunjić 

IMG_0368.jpg
Marina Tunjić 

IMG_0304.jpg
Marina Tunjić 

IMG_0184.jpg
Marina Tunjić 

'Ove smo se godine odlučili predstaviti s mini proljetnom kolekcijom koja je javnosti i svim našim klijenticama predstavljena u obliku modne kampanje. Kolekcija SS24 je specifična po tome što smo povezali nove materijale s nekima iz prijašnjih kolekcija kako bi naglasili važnost reciklaže i održive mode kod nas, a koja je sve popularnija i sve prisutnija u svijetu. Najveća inspiracija proizašla je iz samih materijala koji su se nametnuli teksturom i bojom. Kao što se može vidjeti kolekcija je romantična i laska ženskoj figuri.

IMG_0777.jpg
Marina Tunjić 

IMG_0815.jpg
Marina Tunjić 

IMG_0687.jpg
Marina Tunjić 

IMG_0540.jpg
Marina Tunjić 

IMG_0448.jpg
Marina Tunjić 

Prevladavaju suknje raznih dužina koji su kombinirani uz bezvremenski model bluze i haljine koje naglašavaju struk poput naših već poznatih modela na preklop. Boje koje prevladavaju su plava, zelena, bež, roza u kombinaciji sa crnom i bijelom savršeno se uklapajući sa našim partnerima L'adria kozmetika i Atelier Rebul parfemi i mirisi u novo otvorenom hotelu Met sa jedinstvenim roof topom u centru grada, romantičnim pogledom na Trg Bana Josipa Jelačića koji ostavlja bez daha. Nadamo se da će sve naše klijentice prepoznati i ovu kolekciju kao i sve dosadašnje', rekao je diplomirani modni dizajner Antun Tin Brišar i kreativni direktor svim modnih revija.