Trend torbica je nezaustavljiv a u trendu je sve. Nose se oversized tote modeli, klasične crne torbe, hobo ali i one trendi oblika polumjeseca, modeli inspiriran 90-ima... Ali posebnu pažnju privlače party modeli koji su donedavno bili rezervirani samo za večernje izlaske.

Victoria Beckham
Profimedia Victoria Beckham
GCDS
Profimedia GCDS

Modeli koji osvajaju šljokicama, teksturama, bojama i oblicima u zadnjim mjesecima su postali neodoljivi saveznici stila i osobnosti i u dnevnim kombinacijama. Uglavnom manjeg formata možda ne zadovoljavaju sve vaše potrebe koje kroz dan želite imati uz sebe, ali su obvezni detalj koji se odlično kombinira s klasičnom torbom jer sve je više modela koji uključuju dodatni remen koji spaja klasiku i trend.

Jil Sander
Profimedia Jil Sander
Victoria Beckham
Profimedia Victoria Beckham

To potvrđuju i brojne (luksuzne) modne kuće koje su u modelima torbica predstavljenim u sklopu kolekcija za proljeće/ljeto ali i jesen/zimu 2023. stavile naglasak na mini, clutch i party torbice, na modele koji svojim oblicima, sjajnim površinama, resama i perjem neodoljivo privlače te ukazuju kako je vrijeme za promjenu ustaljenih modnih navika

Zavirite u galeriju punu inspiracija:

Profimedia Trendi party torbice