Iako i dalje vani svjedočimo sivilu i kišnim danima koji nam nimalo ne daju osjećaj da se ljeto približava, najtoplije godišnje doba kuca na vrata. Moramo priznati da sada već doista jedva čekamo vedrije dane kao i da iz ormara krenemo vaditi proljetno/ljetnu odjeću, s naglaskom na prozračne komade i sandale.

Već smo mogli vidjeti trendove koji će nas okruživati u narednim mjesecima, kako na modnim pistama Tjedana mode, tako i u omiljenim high street dućanima.

Zara, Mango i H&M definitivno spadaju u one najomiljenije u kojima često možemo pronaći i pristupačnije verzije visoke mode, ali i popularne trendove koji vladaju u tom trenutku. Tako često naletimo na komade koji izgledaju skupo i chic te ih slobodno možemo svrstati u onu kategoriju modnih klasika koje ćemo nositi sezonama. Kada govorimo o modnim klasicima, jasno je da uvijek rado biramo i klasične boje, neutralne i one koje idu uz sve. Bež, crna, bijela (iako se ne smatraju bojama), siva neke su od njih, a one doista odišu posebnom luksuznijom energijom.

U nastavku vam donosimo nekoliko high street komada u bijeloj boji koji izgledaju toliko dobro da smo ih uvrstili u kategoriju bezvremenskih, a trenutno ih možete pronaći u ponudama omiljenih high street brendova. 

Zara haljina
Zara Zara haljina

Zara komplet
Zara Zara komplet

Zara dugački top
Zara Zara dugački top

Mango haljina
Mango Mango haljina

Mango top
Mango Mango top

Mango prsluk
Mango Mango prsluk

HM traperice
HM HM traperice

HM košulja
HM HM košulja

HM haljina
HM HM haljina

HM traper suknja
HM HM traper suknja