Volite čizme ali niste sigurni kako ih stilski uklopiti u sve toplije dane? Modnu lekciju na tu temu upravo je održala Irina Shayk i to na omiljenoj street style pisti – ulicama New Yorka.

U svega nekoliko dana ona je prošetala dva atraktivna para čizama, i iskreno ne znamo koji nam je privlačniji. Crni par čizama s resicama, metalnom kapicom i naglašenom potpeticom, je savršen primjer western stila koji je prožeo modu 2024. a koji se odlično uklapa u ljetne stylinge. I dok su u ovom outfitu čizme odigrale glavnu ulogu zanimljivo je osvrnuti se i na ostatak outfita, atraktivne mini kratke denim hlačice, košulju te oversized traper košulju. Jer traper je definitivno u modi.

Irina Shayk nosi atraktivna čizme s resama
Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Irina Shayk nosi atraktivna čizme s resama
Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Baš kao i animal print motivi koji je slavni model prošetao u formi odličnih visokih čizama u crno-bijelom zebra printu s potpisom Magda Butrym. Nešto kraće od crnih čizama s resama, ali dovoljno atraktivne u kombinaciji s mini ljetnom haljinom. U oba stylinga važnu ulogu imaju detalji, od nakita i sunčanih naočala, do atraktivnog modela torbe.

Irina Shayk nosi zebra čizme
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Irina Shayk nosi zebra čizme
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kada je riječ o stilu, malo je zvijezda koje su uspješno postigle razinu modne sofisticiranosti i nosivog glamura poput Irine Shayk. Otkako se pojavila kao prva ruska manekenka na naslovnici izdanja kupaćih kostima Sports Illustrateda 2011. i prošetala pistama za Miu Miu, Givenchy, Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier i Victoria Beckham, ona voli ukazivati na osobni stil i pristup koji ima prema modi. Za nedavno razgovor za Elle.com zanimljivo je kako Irina Shayk samu sebe opisuje kao modnu minimalistic u, onu koja često bira i nosi crnu kao sigurnu boju, te da nije jedna od onih koji slijepo slijede trendove. 'Ako to činim, mob wife je moja vibra' izjavila je te poručila: 'Kupujte manje i pažljivo birajte stvari koje volite.'

Shayk je poznata po činjenici da voli vintage komade te održivu modu, a svoju vintage modnu kolekciju planira ostaviti kćerki. Ona možda ne slijedi trendove ali sigurno ih nameće.