Iako smo još u travnju razmišljali o modelima badića koje ćemo nositi ovu sezonu, sad je polako došlo vrijeme da ti badići ugledaju u svoju plažu. Čini se da će ove godine biti lakše nego ikada izgraditi svoju garderobu oko kupaćih kostima jer su postali toliko stylish da gornje dijelove bez problema možemo nositi kao topove ili ih stilizirati s pletenim haljinama i pareima.

Kao i svake godine, tako i ove, sukladno trendovima u modnom svijetu, možemo izdvojiti modele koji će biti najviše zastupljeni. Već su društvene mreže itekako dobri pokazatelji onoga što it djevojke vole, a i što su već počele nositi na plažu. 

U nastavku vam donosimo sedam trendova u svijetu kupaćih kostima koji vladaju ljetom 2024.

Coquette estetika

Kao što trenutno u modnom svijetu vlada coquette estetika, luksuz, raskoš, volani, mašne, ženstvenost, Bridgerton moda, nije pošteđen ostao ni svijet kostima. Girly vibe apsolutno prolazi ove godine na plaži.

Elsa Hosk x Heavy Manners
Heavy Manners 

Badići 2024
Instagram (@ergibardhollari) 

Grudnjaci kao gornji dio

Na društvenim mrežama možemo vidjeti povratak trenda gornjih dijelova badića koji imaju oblik grudnjaka. Čvrsta podstava i jednostavne naramenice daju posebnu udobnost modelu, a veoma su popularni oni u šarenim bojama.

Elsa Hosk x Heavy Manners
Heavy Manners 

Badići 2024
Instagram (@ximenamoral) 

Životinjski print

Ne moramo posebno ni isticati - animal print apsolutni je hit među trendovima, stoga nismo iznenađeni što ćemo da ove sezone često viđati uz more (sigurni smo da će broj jedan biti leopard uzorak).

Zara badić
Zara 

Badići 2024
Zara 

Bandeau model

Je li do povratka estetike 70-ih, ali bandeau modeli ponovno su u opticaju. Budući da u posljednje vrijeme obožavamo boho estetiku koja je iznimno trendi, ovakvi modeli badića odlično se uklapaju u cijeli styling.

Badići 2024
Mango 

Zara badić
Zara 

Devedesete

Naravno, i ovo se desetljeće uvuklo u sve pore modnog, ali i beauty svijeta, no to nam nimalo ne smeta. Obožavamo moment devedesetih, a kada su badići u pitanju, reflektirat će se u obliku jednostavnih, clean linija, neutralnih boja, bijelih obruba, dubokih donjih dijelova...

Badići 2024
Instagram (@ximenamoral) 

Badić 2024
Mango 

Metalni dodaci

Privjesci, kopče, krugovi... Nakit je oduvijek voljen dodatak badićima, a sada je i dio njih. Definitivno ovime glamur dižete na novu razinu, a mi već takve modele možemo zamisliti s velikim šeširom i crnim kaftanom. 

Zara badić
Zara 

Zara badić
Zara 

Jednodijeli badići

Klasik među kupaćim kostimima koji se vratio zajedno s Pamelom Anderson. Bezvremenski, s posebnom dozom otmjenosti i elegancije, odlično se kombinira sa suknjama i pareima za ispijanje pića uz bazen ili u beach baru.

Badići 2024
Instagram (@hannaschonberg) 

Zara badić
Zara