U ovom trenutku pomislili biste da postoji vrlo malo trendova koji bi nas mogli šokirati, ali očito svijet mode uvijek ima poneko iznenađenje u rukavu.

Naime, u posljednje vrijeme sve više nailazimo na određeni stil obuće za ljetno razdoblje koji je, u najmanju ruku, neočekivan. Da, jelly sandale su trend u usponu koji izaziva kontroverze u grupnim razgovorima modnih entuzijasta. Iako gumene cipele nisu ništa novo (ako ste odrasli u 90-ima, sjećat ćete se modela s remenima oko gležnja koje smo tada svi nosili na plažu), ovog ljeta se vraćaju u novom obliku koji djeluje modernije i, usuđujemo se reći, sasvim cool.

The Row je prvi predstavio novu verziju jelly sandala na modnoj pisti za proljeće/ljeto 2024. Modeli su odgovarali uobičajenom minimalističkom stilu brenda, osim nekoliko komada koji su izgledali kao da su izrađeni od mrežice slične ribarskoj.

Brend koji su osnovale modne ikone Mary Kate i Ashley Olsen možda je započeo povratak vodootpornih sandala, ali ostatak svijeta mode se složio s tim. Jelly sandale u svim svojim oblicima infiltriraju se u naše društvene mreže, a jedan od najboljih stilskih spojeva čine u kombinaciji s prozračnim maxi haljinama i dugim, lepršavim slojevima.

U nastavku pogledajte kako ih nose stylish djevojke s Instagrama.

Jelly sandale
Instagram (@thecoveted__) 

Jelly sandale
Instagram (@shylaablair) 

Jelly sandale
Instagram (@maru0617cokai) 

Jelly sandale
Instagram (@lalalalisa_m) 

Jelly sandale
Instagram (@sasha.mei) 

Jelly sandale
Instagram (@courtneygrow) 

Jelly sandale
Instagram (@_____ok.soon) 

 Izvor: Elle.rs