U javnost su dospjele fotografije najnovijih Adidas tenisica koje su rezultat suradnje sportskog brenda i slavnog pjevača Bad Bunnyja. Pod pojmom San Juan krije se model Gazelle Indoor, čija je srednje plava boja nastala inspirirana bojom mora koje oplahuje vode San Juana, glavnog grada Portorika, te bijelim i sivim detaljima koji zaokružuju dojam same obale grada.

Bad Bunny x Adidas Gazelle San Juan
Instagram @sneaker__spott 


Zanimljivo je kako model San Juan nije samo veza s naslijeđem Bad Bunnyja, već i s dugom ostavštinom Adidasovih modela koji su nazvani po gradovima diljem svijeta, a vezano uz boju spominje se i detalj kako se boja veže na plavu boju Adidas obuće te nijanse koje je brend koristio kao dio kampanja u 70-im i 80-im godinama.

Bad Bunny x Adidas Gazelle San Juan
adidas Bad Bunny x Adidas Gazelle San Juan

Bad Bunny x Adidas Gazelle San Juan
adidas Bad Bunny x Adidas Gazelle San Juan


Ovaj model nastavak je uspješne suradnje Bad Bunnyja i Adidasa koja je rezultirala odličnim modelima (Forum, Response CL, Campus), a sama suradnja je započela 2021. godine. Ako se dobro možete primijetiti je i da se model razlikuje od klasičnih Gazelle te ga povezuje s arhivskim Adidas modelima. Bez obzira na to što još nisu dostupne na tržištu, ovaj model privlači pažnju i brojne pozitivne komentare, a popularnosti ovog modela u prilog ide i činjenica kako slavni pjevač ima brojne fanove kako s američkog kontinenta tako i diljem svijeta koji će posegnuti za atraktivnim modelom.

Prema dostupnim informacijama Bad Bunny x Adidas Gazelle San Juan prodavat će se po cijeni od 140 dolara, a u prodaju će se naći od 23. lipnja.