Svaka generacija istražuje i mijenja svijet na svoj način. Boomeri su težili stabilnosti i materijalnom napretku, dok je generacija X u fokus stavila balansiranje između profesionalnog i privatnog života, a smatra se i pionirima u prihvaćanju digitalnih tehnologija. Milenijalci su generacija koja je odrasla s internetom, što je značajno utjecalo na njihove navike i stil života. Oni cijene iskustva više od materijalnog zbog čega teže i fleksibilnosti u radnom okruženju, a često koriste društvene mreže za izražavanje i povezivanje. Iako u generaciji X i generaciji milenijalaca vidimo značajne pomake kada je tehnologija u pitanju, generacija Z povezana je s tehnologijom na potpuno novoj razini.

S obzirom na to da je prva generacija koja je odrasla uz naprednu tehnologiju, ne čudi da je svakodnevica generacije Z u svakom segmentu usko povezana sa svijetom tehnologije.

Offline i online život generacije Z

Svoj jedinstveni životni i modni stil koji odražavaju njihovu otvorenost, kreativnost, ekološku osviještenost, generacija Z izgradila je i oblikovala kako u offline, tako i u online svijetu.

Osim za jednostavan, zabavan i autentičan način komunikacije, generacija Z je u online svijetu pronašla prostora za istraživanje svoje osobnosti i svojeg modnog stila. No, tehnologija nije samo veliki dio njihovih modnih igra kada je riječ o potrazi za inspiracijom i stvaranju trendova. Tehnologija je svoje mjesto pronašla i u njihovim ormarima.

U svojim modnim igrama, nova generacija je tehnologiju transformirala u modni statement, a kao jedan od njihovih omiljenih modnih dodataka istaknuo se HUAWEI WATCH FIT 3.

HUAWEI WATCH FIT 3
Senja Vild 

Kako nova generacija nosi novu tehnologiju?

U svojem istraživanju modnog svijeta i osobnog modnog stila, generacija Z često preuzima inovativne ideje iz prošlosti i stvara njihove nove interpretacije.

U posljednjih nekoliko godina, generacija Z predvodi promjene u pristupu modi i u odjevnim komadima i modnom dodacima koje biramo. Gen Z modni favorit koji na najbolji način spaja jedan od najpopularnijih modnih klasika i najnapredniju novu tehnologiju, a koji jednako obožavaju sve generacije, je HUAWEI WATCH FIT 3 pametni sat.

HUAWEI WATCH FIT 3
Senja Vild 

Modni dodatak po mjeri generacije Z

Unazad nekoliko generacija, ručni sat se uvijek isticao kao modni dodatak koji je istovremeno praktičan, ali i vizualno privlačan. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ručni sat dobio je predznak pametni i bezbroj novih mogućnosti. Uz dodatak promišljenog i suvremenog dizajna, generacija Z je u HUAWEI WATCH FIT 3 pametnom satu pronašla modni dodatak po mjeri svojeg modnog i životnog stila.

HUAWEI WATCH FIT 3 ističe se jednostavnim linijama i trendi pastelnim bojama, kombinacija koja će vas osvojiti na prvi pogled. No, ono što će vas posebno oduševiti je njegov prilagodljiv brojčanik. Osim što možete prilagoditi značajke na početnom zaslonu brojčanika i istaknuti prečace koji vas odmah vode do vaših omiljenih aplikacija, možete mijenjati i njegov vizualni izgled. Uz pregršt različitih kombinacija boja i stilova, ovaj pametni sat lako se prilagođava svakom stilu, a u svakom ga trenutku možete promijeniti kako bi se savršeno uklopio u baš svaki look i sa stilom odgovorio na sve vaše želje i prioritete.

No, privlačan izgled HUAWEI WATCH FIT 3 pametnog sata je tek početak.

HUAWEI WATCH FIT 3
Senja Vild 

HUAWEI WATCH FIT 3
Senja Vild 

Osobni motivator i asistent koji je uvijek uz vas

Kako biste otkrili pregršt korisnih značajki koje se kriju u njemu, sve što trebate je svoj HUAWEI WATCH FIT 3 povezati sa Huawei pametnim telefonom ili bilo kojim drugim iOS i Android uređajem.

HUAWEI WATCH FIT 3 pobrinut će se da ostanete aktivni i budete u top formi uz pomoć aplikacija poput dnevnika prehrane i nutritivne analize, dok će vam potpuno nova značajka pametnih prijedloga preporučiti razne sportove i aktivnosti, temeljene na vašim navikama vježbanja, potrošnji kalorija, pa čak i vremenskim uvjetima!

Osim što će vas pratiti kroz svaku aktivnost, HUAWEI WATCH FIT 3 bit će vaš najbolji suputnik i kad odmarate zahvaljujući aplikacijama koje prate vitalne funkcije i kvalitetu sna te na jednom mjestu okupljaju sve važne zdravstvene podatke za vas.

HUAWEI WATCH FIT 3
Senja Vild 

Uz HUAWEI WATCH FIT 3 ne samo da ćete lakše postići svoj fitness ciljeve, već ćete uvijek biti u korak s baš svim svojim obavezama. Uz Multi-Tasking Manager i HUAWEI Assistent, nikad nećete propustiti poziv ili poruku, moći ćete provjeriti sve važne informacije poput vremenske prognoze, a uvijek ćete biti spremni i za uživanje jer ćete u svakom trenutku lako pokrenuti svoju omiljenu playlistu.

S baterijom velikog kapaciteta koja će vam trajati preko tjedan dana i nevjerojatnom otpornošću na sve vanjske utjecaje poput promjena temperature, vlage i padova, HUAWEI WATCH FIT 3 je modni dodatak i osobni asistent u jednom na koji uvijek možete računati.

Više informacija o HUAWEI WATCH FIT 3 pametnim satovima i njegovim brojnim opcijama pronađite na huawei.com.

HUAWEI WATCH FIT 3
Senja Vild 

HUAWEI WATCH FIT 3
Senja Vild 

Foto: Senja Vild
Model: Leonarda Zeba (Talia Model/ Faith Models)
Styling: Ana Nikačević
Asistentica stilistice: Kristina Vrdoljak
Make up & frizura: Studio Marcela
Kreativno vodstvo: Ela Jarni

Hvala Bowling Centru Zagreb na ustupljenoj lokaciji za snimanje.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Huawei.