Znamo da su suknje iznimno popularne ove sezone, kao i da su haljine možda i najomiljeniji ljetni modni komad, stoga logično se pitati koje ćemo cipele i sandale ovog ljeta kombinirati uz njih. Naravno, kada god tražimo inspiraciju, prvo gledamo u ormare Francuskinja koje su usavršile mnoge elegantne, a još uvijek jednostavne kombinacije.

Takav je slučaj i sa stiliziranjem suknji svih duljina, od mini traper suknji, midi slip suknji, maxi A kroja, leopard uzorka, pencil modela... Opcije su brojne, a ako tražite nove načine, potražite ih u nastavku.

Kožna suknja + sandale na petu

Francuskinje su velike obožavateljice kožnih suknji - od mini do maksi dužine. Iako smo ušli u ljeto, kožne suknje nisu zaboravljene. Spajajte ih s majicama bez rukava i laganim pletivom.

Suknja A kroja + cipele na nisku petu

Suknje ovakvog kroja na velika su se vrata vratile u 2024. i naravno, vrlo brzo postale ponovno popularne među Francuskinjama. Dramatičnu formu uravnotežite profinjenim parom obuće - predlažemo kitten heels kao chic modni detalj.

Traper suknja + mokasinke

Denim suknje također su doživjele svoj veliki povratak, iako one još u 2023. kao i cijeli traper. Najneutralnije su one midi dužine, ali Francuskinje ne bi glasile za takve ikone stila da nisu uspjele savršeno stilizirati i mini verziju. Možete ih nositi uz sve, od boho bluza do basic majica. Opcije obuće su beskrajne - od cipela s potpeticama do sandala s remenima.

Lanena suknja + šlape

Ravne suknje uske siluete i ravne sandale čine formulu koja će izdržati test vremena. Dodajte majicu bez rukava i opuštenu košulju za ležeran ljetni look.

Suknja s leopard printom + Mary Janes

Ovo je tipičan francuski outfit. Obratite pozornost na jednostavne elemente i komade gdje se samo jedan posebno ističe. Izgleda jednostavno, ali daleko je od toga.

 Izvor: Elle.rs