Još smo prije više od tjedan dana pisali o tome kako smo spremni za prva ljetna sniženja u Zari izdvojivši komade koje stavljamo u košaricu i čekamo veliki dan. Budući da su inače kretala krajem lipnja, već smo očekivali pad cijena, iako u najmanjoj mjeri u sezoni kako je i poznato za prvi krug, dok se kasniju popusti dižu i do 70 posto.

Tako je prošlog ljeta na web shopu ljetno sniženje krenulo 21. lipnja u večernjim satima, kako to i inače biva, a u fizičkim trgovinama jutro poslije, odnosno 22. lipnja.

Zara ljetni komadi
Zara 

Ipak, ove godine o popustima ni riječ, nema nikakvih obavijesti, ali očito samo u Hrvata. U Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini Zarina ljetna sniženja već su krenula, zbog čega se onda pitamo kada je naše vrijeme i kako to da ove godine toliko kasni?

Zara ljetni komadi
Zara 

S obzirom na situaciju možemo pretpostaviti da će toliko čekano sniženje krenuti početkom srpnja, budući da je upravo nadolazeći ponedjeljak ujedno i prvi dan novog mjeseca.

Do tada, provjerite još jednom svoje košarice, izaberite favorite, jer jednom kada popusti krenu, brzina vodi glavnu riječ.