Posljednjih tjedana puno se govorilo o iščekivanom sezonskom sniženju u mnogima omiljenom high street style brendu - Zari. Od propitkivanja kada kreće, kroz usporedbe datuma zadnjih nekoliko godina, do glasnog prigovaranja zašto smo dočekali kraj lipnja a da sniženje u Zari još nije započelo, te napokon obavijesti koja je došla u nedjeljno jutro zadnjeg lipanjskog dana, kako ljetno sezonsko sniženje kreće danas, 30. lipnja.

Najbrže će s doći do željenih komada svi oni koji na svojim mobitelima koriste Zarinu aplikaciju, jer tamo je kupnja po nižim cijenama moguća 30. lipnja od 20 sati, dok je na mrežnoj stranici Zare to moguće od 21 sat.

Fizičke trgovine sa sniženjem kreću sutra, u ponedjeljak 1. srpnja.

Zara sniženje ljeto 2024
Zara 

Bez obzira na (pre)dugo čekanje početka sniženja u Zari, jer drugi omiljeni slični brendovi sa sniženjem su krenuli prije koji dan ali i tjedan, za sve zainteresirane ima dovoljno vremena da napune košarice s komadima koje silno žele, i da ih još večeras kupe po sniženim cijenama. Na web stranici su dostupne snižene cijene, tako da je lako usporediti te odlučiti kupujete li odmah ili čekate drugi, treći krug sniženja.

Zara sniženje ljeto 2024
Zara 

Prema pregledamo, popusti se kreću od 25 posto (uglavnom za cipele) do čak 50 posto (sakoi, haljine), ali je za istaknuti kako su već sad neke od veličina nedostupna. Zato, odvojite vrijeme, pretražite ponudu, odaberite favorite te u večernjim satima zadnjeg dana u lipnju budite najbrži prst te klikom na oznaku kupnja dođite do željenih komada po prihvatljivijim cijenama.