Kada biste mnoge pitali što misle o postojanju poslovnog dress codea, rekli bi vam da ga smatraju potpuno zastarjelim 2024. godine. Nažalost, čini se da većina poslodavaca i kompanija ne dijeli ovo stajalište, a odlazak u ured u određenoj vrsti uniforme, na 40+ stupnjeva, ne samo da je prihvatljivo, već i obavezno.

Zato smo istražili koji vam modni komadi mogu poslužiti da zamijenite kratke hlače tijekom ljeta, kako bi vaš outfit bio prikladniji i trendi, ali ne i manje udoban.

1. Lagane suknje

Ako su kratke hlače sinonim za plažu, svijetle suknje su za ured. Ugodne za nošenje od devet do pet, čak i na najvećim temperaturama, suknje od pamuka, svile ili lana bit će puno elegantnije modno rješenje.

2. Capri hlače

Želite li ovog ljeta izgledati moderno, capri hlače su pravi izbor. Iako se mogu činiti kao izazovan komad za nošenje (zbog uskog kroja), one su zapravo sofisticiranija verzija tajica i lako se uklapaju u razne stilove. Ipak, pažljivo s njima - ne pristaju svakome.

3. Lanene hlače

Prozračne i lagane - lanene hlače definitivno su izbor broj jedan tijekom ljeta, od ureda do plaže. Zaboravite na znojenje i osjećaj topline - koža će disati, a vi ćete se osjećati nesputano i elegantno. Obratite pozornost na setove s prslucima bez rukava.

5. Traper suknje

Umjesto traper hlačica, na posao nosimo traper suknje. Tamni traper u trendu je od prošle godine i dat će vam onu ​​tihu luksuznu vibru, samo odaberite midi duljine i kombinirajte ih s košuljama, topovima i niskim punđama za ekstra uglađen izgled.

 Izvor: Elle.rs