Iako smo još uvijek prilično orijentirani na ljetna sniženja koja postaju sve veća i primamljivija, ne propuštamo popratiti ni nove kolekcije koje stižu u naše omiljene high street dućane.

Tako nas je sada Zara apsolutno očarala svojim novim komadima gdje glavnu ulogu definitivno igraju slip haljine u crnoj i bijeloj boji. Znamo da je ovaj model haljina u posljednjih nekoliko sezona ušao u modni svijet na velika vrata, a svi smo ga objeručki prihvatili.

Vrlo elegantnog dizajna, zavodljivog kroja i negližea kao zaštitnog znaka, slip haljine mnogi vole usporediti sa spavačicama, ali zapravo su vrlo udobne, prozračne i lagane za ljetne dane, kada su upravo to karakteristike koje tražimo u odabiru modnih komada.

Može ih se nositi za posebne prilike uz sređene modne dodatke i sandale na petu ili mogu poslužiti i kao casual outfit uz japanke. Trenutni Zarini modeli pun su pogodak za ljubitelje čipke u kombinaciji sa satenom. Klasične kombinacije boja čine ih bezvremenskim komadima koje ćemo nositi sada, ali i u drugim godišnjim dobima, a prekrasan široki kroj koji pada omogućuje lagano stiliziranje u vrućim ljetnim danima. 

Jednostavan nakit, jednostavna cipela i jednostavna torba su sve što vam je potrebno za upotpuniti ove divne komade jer su sami po sebi izrazito efektni. Čipkasti dodaci, prorezi na nozi, duboki dekoltei i slojeviti materijali - nemojte propustiti ove divne Zarine haljine koje izgledaju kao high end komadi. 

08822589800-p.jpg
Zara 

08384832800-p.jpg
Zara 

08385789250-p.jpg
Zara 

04786014727-p.jpg
Zara 

08369515800-p.jpg
Zara