Iako smo još uvijek u prvoj polovici kolovoza, počinjemo primjećivati da polagano kreću pisanja o trendovima koji nas čekaju ove jeseni. Jaki je naglasak upravo na bojama koje ćemo često viđati, a ako nešto obožavamo - to su zagasite jesenske nijanse.

Dok ljeto zahtijeva šarene dodatke kao što su koraljna, nebesko plava ili jarko žuta, jesenski mjeseci su vrijeme za preokretanje stvari i okretanje onim bogatijim, profinjenijim nijansama. Uzimajući to u obzir, brojne su slavne žene već u svoje garderobe ubacile komade koje ćemo sigurno viđati kada zahladi.

Tako smo nedavno mogli vidjeti glumicu Tracee Ellis Ross u ležernoj kombinaciji trenirke, tenisica i oversized blazera s kojima je nosila i Loewe burgundi torbu koja je dotjerala cijeli outfit i podignula ga na višu razinu. Definitivno vječni favorit u paleti crvenih (barem nama), izgleda vrlo elegantno i luksuzno, a obožavaju ga i modne kuće - znamo da ga je Gucci postavio na tron u svojoj Ancora kolekciji.

Tracee Ellis Ross
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Odabravši slično ležerno izdanje, ovoga puta u obliku košulje na prugice i traperica, glumica Katie Holmes upotrijebila je trendovski jesenski ton kako bi dotjerala svoju opuštenu odjeću. Odabravši Khaite Amelia kožnu torbu u u svijetloj karamel nijansi kreirala je dodatnu toplinu u svom outfitu. A i realno gledajući, ovaj boja nikada ne izlazi iz trenda te je možemo svrstati u dio capsule kolekcije.

Katie Holmes
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U međuvremenu, manekenka i poduzetnica Elsa Hosk odlučila se za bogatiju iteraciju smeđe torbe Gucci 1955 Horsebit s čokoladnom nijansom koju je ispratila uz plavu košulju na prugice i bijele hlače. Tamnosmeđa je uvijek chic odabir kao i crna, pogotovo za hladnije dane, a odlično pristaje uz zlatni nakit.

Elsa Hosk
Instagram (@hoskelsa) 

Uz smeđe, bež i tamnocrvene nijanse teško je pogriješiti, a jedva čekamo otvoriti njihovu sezonu kada malo zahladi.